fbpx

En forret, lidt tapas, hovedret eller som frokost – der er ingen grænser…

af aug 23, 2013

Se relaterede indlæg 👇🏼

I går havde vi familiehygge med Engsøen. Vi skulle selv medbringe mad og drikke og valgte faldt på kæmpe blinis med salat, torsk og bacon. Retten er inspireret af de her små blinis jeg har serveret flere gange, – og budt ind med, da min søster holdt rundt fødselsdag. 

store blinis til frokost og aftensmad med torsk og salat Jeg damper torsken i mikrobølgeovnen. Når det er kølet af, vender jeg det i en dressing af creme fraiche, LIDT mayo, purløg, lidt presset hvidløg 0g salt og peber.  Opskriften på blinis finder du her – og de passer altså både til en forret, en frokost, en appetizer og som hovedret. Jeg plejer at komme øl i dejen, men i går blev det til tonicvand i stedet. Det vigtigste er at det bruser. 🙂 Jeg smurte de store blinis med en grøn pesto. Derefter kom der babysalatblade, rucula, tomat, rød peber og rå majs på. Oven på det kom torsken og lidt bacon + persille.

Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.

PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk

 

 

 

 

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

4 Kommentarer

  1. Karin Laursen

    Det ser bare toplækkert ud. Torsk og bacon lyder som en skøn kombi.

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Det er bare godt… Hvad er det man siger om bacon? At det er danskernes foretrukne krydderi. 🙂

      Svar
  2. Elena

    Hej Tina! Din opskrift virkede så nem og lækker, så jeg kunne bare ikke vente med at afprøve den. Jeg har lige spist en pandekage med al tilbehør efter din beskrivelse – bare super super lækkert! Og ja, man kan sagtens bage pandekagerne og tage dem med på udflugt, deres kvalitet bliver ikke ødelagt. Så tror at vi snart skal arrangere noget i den stil 🙂
    P.S. Jeg er en stor tilhænger af fiskeretter, så denne ret passede mig godt. Men den er også rigtig velsmagende 🙂

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Dejligt at du også synes at det var let at gå til. Jeg går slet ikke efter opskriften mere – jeg vipper bare noget i skålen… 🙂 Det kommer til at hænge fint sammen alligevel. Godt at du også synes om det med at bruge torsk på den måde. Nogle gange synes jeg at torsk godt kan blive lidt kedeligt – men på den her måde synes jeg det er rigtig godt. kh Tina

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Bologna – en perle i Italien med historie, kultur og gastronomi,

by | jan 29, 2025 | REJSEBESKRIVELSER | 0 Comments

Bologna: En by fyldt med historie, kultur og atmosfære Bologna er en by rig på historie, kultur og gastronomi. Hvis du, ligesom jeg, fascineres af detaljer i murværk,...

Køkkenforvandling – fra hvidt og slidt til et ‘nyt’ snedkerkøkken

by | dec 21, 2024 | BOLIGINDRETNING,GENBRUG,GØR DET SELV | 15 kommentarer

Se eller gense her, hvordan mit køkken blev forvandet i 2019. Sådan blev vores køkken forvandlet Gennem de sidste 15 år var vores grebsløse, højglans-køkken blevet...

Design og unika kunst i NØRR & LEO STUDIO Aarhus

by | dec 5, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Design og unika kunst i forretning i Aarhus Forleden kom jeg forbi en fed forretning i Aarhus. Umiddelbart ser butikken ikke så stor ud, men det snyder, for der er også...

Lighthouse Aarhus – indretning af lejlighed på Aarhus Ø

by | nov 25, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning i Lighthouse Aarhus - køkken med 'stue-stemning' For et år siden indrettede jeg en stor lejlighed på 38. etage i Lighthouse Aarhus. Det er virkelig lækre...

DIY Kraftige hylder til bøger

by | okt 27, 2024 | BOLIGINDRETNING,GØR DET SELV | 0 Comments

DIY - Sådan laver du kraftige hylder til bøger Ønsker du stabile, kraftige hylder til tunge bøger? Her får du en guide til at lave lange, kraftige hylder af spærtræ....

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk