fbpx

Referencer

Referencer Indretning for private og erhverv

Referencer

Herunder kan du se nogle referencer fra udførte indretningsopgaver. Jeg håber, de kan give dig en fornemmelse af, hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan jeg arbejder som boligstylist.
Øverst er der referencer fra boligstylings-besøg, i midten ‘Klar Til Salg’ og opgaver hvor jeg købte ind og udførte boligindretning A-Z. Nederst på siden er der referencer fra erhvervsopgaver, som jeg har udført.

Jeg går ind i alle opgaver – stor som lille – med et stort engagement, simpelthen fordi jeg elsker mit arbejde. Kontakt mig på tina@tinadalboge.dk eller på tlf. 40954292 for at høre mere.

Referencer fra boligstylingsopgaver

Aldrig har vi fået så mange input på så kort tid.

Magit og Poul Damgaard

Du får hermed et kæmpe tak for det tiltrængte spark vi skulle have, og for den “rejse” du har sendt os på. Efter 28 år i samme hus trængte vi til ny inspiration eller finde en ny bolig. Dit besøg var en øjenåbner for os både ude og inde. Du er 100% ærlig, topengageret og inspirerende. Vi er vilde med de forandringer og den proces du har igangsat hos os og vi skal bestemt ikke flytte! Vi sender dig et stort tak og de varmeste anbefalinger.

Kim og Jeanette Berthelsen

Mange tak for en inspirerende dag. Der er en hel masse jeg gerne vil i gang med. Du har virkeligt givet gode råd og ideer. Og brugbare fif. Tak for det. Jeg vil anbefale dig varmt i vores omgangskreds. (Uddrag fra e-mail)

Merete Tang Momsen

Tina har hjulpet med indretningen af vores hus. Vi oplevede stor imødekommenhed, lydhørhed og iderigdom og Tina formåede at omsætte vores ønsker til smukke og kreative indretningsløsninger. Ved overlevering af tegninger og forslag havde hun også konkrete ting med der kunne hjælpe med at visualisere hendes ideer. Hun er utrolig dygtig til at læse behov og se muligheder og det har være en fornøjelse.

Julie Damgaard Sandal

Sikke en masse dejlig inspiration. Og tak for nogle gode timer – det var rigtig spændende og lærerigt 🙂

Ditte og Kim hvid bak

Jeg har gjort brug af Tina’s ekspertise i boligindretning, herunder valg af møbler. Vi aftalte et konsulentbesøg hos mig, hvor Tina fik mulighed for at lære mig at kende og høre om mine tanker om hvordan jeg sér min bolig og – ikke mindst – hvordan jeg bruger stedet.

Tina foreslog forskellige løsninger for bedre udnyttelse af boligens kvadratmeter, herunder møblering og hvilket tilbehør og farver jeg med fordel kan have øje for. Efter besøget fik jeg udleveret konkret materiale med billeder, jeg kunne arbejde videre med. Materialet indeholdt ideer til udskiftning/indkøb af møbler, valg af planter, tæpper , tilbehør og meget mere.

Der er nu gået et år – og jeg glædes hver dag over den inspiration jeg fik og er ‘kisteglad’ over hvordan mit hus fungerer i dag og hvordan tanker og forslag har ændret min bolig til et endnu bedre sted. Nu er jeg klar til at bruge Tina igen. Denne gang er det mit uderum jeg søger inspiration til.

Dorte Vestergård

Tusinde tak for din sparring i min proces med at give hele huset en ‘make-over’. Tak fordi du har hjulpet mig til at gentænke min stil og indretning, så den passer til mit liv: Moderne dansk design krydret med skæve vinkler, etnicitet og wellness.

Mette Boel

Da vi havde besøg af Tina Dalbøge var det sjovt at opleve, at min (ret skeptiske) mand hurtigt blev meget rolig, og pludselig synes at det var en rigtig god idé med et besøg af en boligstylist.

Tina gav os funktionelle og gode råd som – nu efter de er udført – har givet os en helt anden og meget mere hyggelig og imødekommende bolig. Tina siger tingene ligeud, og det var tydeligt, at hun gik efter at få vores personlighed frem i stedet for at trække ’tidens trends’ ned over hovedet på os. Vi er meget tilfredse.

Sonja og Henrik Jepsen

Vi var første gang i kontakt med Tina i 2007, hvor vi skulle sælge vores hus. Her trængte vi til lidt råd i forhold til få det indvendige shinet lidt op. Vi fik nogle brugbare, enkle og kontante råd. Det virkede. Kort tid efter havde behov for råd og anvisninger i den lejlighed, vi skulle flytte til. Også her fik vi gode og originale råd. Tina var meget hurtig til at forstå vores signaler og omsætte dem til konkrete og meget brugbare forslag. Det betød ikke dyre indkøb, kunsten var kombinere kendte materialer på nye måder, fx til garderobe-arrangement og tv-bord.

Igen i 2018 havde vi bud efter Tina, fordi nu skulle en del af stuen forsynes med blandt andet et nyt sofa-arrangement. Opgaven blev løst hurtigt og sikkert, hvilket blandt andet betød, at vi modtog et oplæg med forslag til nye sofaer, bord, tæppe og billeder (på væggen). Det var med billeder og links til steder, hvor effekterne kunne købes. Vi er nu i gang med at indrette en ‘ny’ stue efter Tinas anvisninger.

Gitte og Povl Erik Andersen

Vi – en familie med tre børn – skrev til Tina, efter at have boet i et nybygget hus i tre år uden at føle os rigtig hjemme.
Tina kom på besøg og startede med at fortælle lidt om hendes måde at arbejde på. Herefter gennemgik vi huset, og hun kom med konkrete forslag og var meget let at forstå. Udover at komme med idéer og inspiration til, hvad vi skulle ændre og tilføre, så vores boligindretning blev personlig og hyggelig, så kom Tina også med mange idéer til indretning af børneværelser, udeliv med børn og skaberglæde fyldt med fantasi.

Det var virkelig en øjenåbner, og vi kunne tydeligt mærke, at hun havde noget at ha´ det i. Det var alt sammen idéer, der var både lette og billige at få implementeret i huset og i hverdagen, og vi kunne straks mærke på vores børn, at de nye tiltag gjorde en stor forskel, og at iPad’en pludselig blev sekundær.

Udover at vi nu føler os hjemme i huset, så har hele familien også fået en anden måde at tænke – og være sammen -på.

Tanja og Morten Larsen

Sikke en forvandling efter at vores bolig har været i hænderne på Tina. Enkelt, effektivt og energisk hjalp hun os med at forvandle rod og lidt tilfældig indretning til en tjekket stue med plads til både legetøj og bøger. Boligen er stylet, men den er stadigvæk vores. Vi er meget tilfredse.

Rebekka Andreasen & Michael Dahlsgaard Andreasen

Jeg vil bare sige dig tak, fordi du hjalp med inspiration, råd & vejledning i vores nybyggede hus. Det er fedt, at du ikke (kun) tænker i de ‘rigtige’ mærker/design. Vi har allerede fået fikset en masse af de ting, som vi talte om den dag, og nu er det kun småting der mangler før at vi er helt færdige.

Louise Mortensen

Lige siden vi flyttede ind for snart 9 år siden, har vi haft problemer med at indrette vores stue/spisestue. Resten af huset er blevet indrettet i vores smag hen ad vejen, men i stuen kom vi til kort. Vi kontaktede Tina, og hvilken lettelse: Tina hjalp os med at indrette rummene, så de er blevet vores – og endelig føler vi os hjemme. Tina er top-professionel, og samtidig meget behagelig. Hun har været rigtig god til at skabe stuen ud fra, hvad vi gerne ville have – også uden at vi selv vidste, hvad det helt præcist var.

Mette Behrmann og Claus Essemann

På få timer hjalp Tina mig med at forvandle et rodet og kedeligt 70’er parcel hus til et knivskarpt hus med kant. Tina var ikke bleg for at hoppe i arbejdstøjet og sammen fik vi ryddet op, gennemgået alt fra inderst til yderst, bygget en kogeø og skabt en lille lækker og moderne 70’er oase.

Tina er lynhurtig til at se husets muligheder samt en dygtig menneskerkender. Jeg giver Tina mine bedste anbefalinger og har allerede planer om at booke Tina igen når boligen skal gennemgå næste make-over.

Sille Nielsen

Jeg var midt i en ombygning og havde papkasser og møbler til at stå overalt. Samtidig var jeg helt på bar bund med hvad jeg skulle gøre med boligindretningen. Hvad skulle udskiftes, hvad kunne gemmes og hvordan skulle møblerne placeres.

Jeg kontaktede Tina og hendes besøg var intet mindre end en øjenåbner. Hun kunne sagtens overskue rodet, og hun fik fundet de rigtige placeringer til de gamle møbler og arvestykkerne, og vejledt mig i hvilke nye møbler jeg skulle købe, så jeg undgik fejlkøb. Tina gav mig et overblik, hun siger sin mening og er meget konkret, så det var let at forstå og at forholde sig til. Efter møblerne kom på plads har jeg spurgt Tina om et par ting og jeg var imponeret over, at hun kunne huske så mangle detaljer flere måneder efter, hun havde besøgt mig.

Karin Jepsen

Vi har fået installeret brændeovn i vort hus og i forbindelse med dette var en ommøblering af vores stue nødvendig. Vi hyrede Tina Dalbøge til at se nærmere på sagerne og havde nu nok en forventning om, at vi skulle ud og have nyt møblement.

Tina lyttede til vore behov og glædeligt var det, at hun helt tog udgangspunkt i det vi havde, men kombinerede på en anderledes måde. Vi fjernede nogle møbler fra stuen, og det har givet meget mere luft samtidigt med, at stuen er hyggeligere og mere funktionel.

Vi glæder os dagligt over resultatet af Tinas besøg, og kan varmt anbefale andre, at lade vanetænkningen udfordre af ny input.

Bodil Svendsen

Mange tak for dit besøg 🙂 Det har virkelig fået os til at se på vores hjem med helt andre øjne. Se muligheder, hvor vi før ville have valgt ’det sikre’ og lidt kedelige.

Lise og Niels Gertsen

Vi vil gerne takke for et fantastisk samarbejde omkring vores flytning fra villa til spritny lejlighed. Vi havde behov for nye friske øjne på både vores eksisterende møbler og ikke mindst på vores nye kommende rammer. Vi fik hvad vi kom efter – og mere til. Der brænder en skøn ild i dig, der smitter og din ærlighed har vi sat stor pris på, tak.

Vi oplevede en god forståelse for os og vores stil, vi modtog et meget fyldigt oplæg med konkrete forslag til løsning af vores udfordringer, svar på vores spørgsmål og supplement til vores egne ideer. Vi har købt nyt og genbrugt eksisterende møbler og ideer, har plukket løs af dit oplæg og er meget glade for resultatet. Og hatten af for den service, vi har fået hele vejen igennem forløbet og ikke mindst efter opgaven egentlig var afleveret.

Jens Lavridsen og Gitte Dyg

Tina Dalbøge kom med et nærvær og et personligt engagement ud over det sædvanlige. Dertil en stor idérigdom og rigtig gode løsninger der passer præcis til os, vores bolig og vores familie. Hun fik sat en masse tanker i gang og vores hjem er nu blevet både rart, smart, personligt og samtidig funktionelt. 1000 tak!

Rikke og Jesper Nielsen

Mange har anbefalet mig en coach eller psykolog, men det her virker for mig, og er helt i tråd med det har jeg lært igennem sportspykologi, nemlig at ny inspiration, handling og resultater skaber ny energi og giver yderligere overskud.

Derfor foreslår jeg at du omdøber din titel fra boligstylist til ‘Life Change Maker’ for det siger meget mere om den proces du sætter i gang! Jeg vil klart anbefale dig til andre.

Agnes Olsen

Tina har hjulpet med indretningen af vores hus. Vi oplevede stor imødekommenhed, lydhørhed og iderigdom og Tina formåede at omsætte vores ønsker til smukke og kreative indretningsløsninger. Ved overlevering af tegninger og forslag havde hun også konkrete ting med der kunne hjælpe med at visualisere hendes ideer. Hun er utrolig dygtig til at læse behov og se muligheder og det har være en fornøjelse.

Julie Damgaard Sandal

Vi skulle flytte ind i et typisk 70ér hus og havde svært ved at se, hvordan boligen skulle blive vores og samtidig nutidig. Vi var også i tvivl om vi skulle bevare murstensvæggene, listelofterne, og hvilken farve træværket skulle have udvendigt. Tina kom med den røde tråd, et overblik og en fornemmelse for vores familie, og nu har vi fået en fantastisk bolig med personlighed og go’ stil.

Lene og Peter Jakobsen

Vi kontaktede Tina, fordi vi manglede en plan for boligindretningen primært i stue og spisestue/køkkenalrum. Tina var hurtig til at overskue opgaven og til at få spredt vores arvestykker og mikset dem med nye moderne møbler.

Hun kom med forslag til valg af ny sofa, spisestuestole og en rå ‘vogn på hjul’ til en computer i køkkenet. Efter de nye ting er kommet på plads og andre møbler har fået nye placeringer, kan vi – og vores gæster – virkelig se, at det har gjort en kæmpe forskel.

Nu bor vi ikke længere med en tilfældig indretning men med et flot miks af nyt og gammelt. Vi er meget tilfredse og har lige hyret Tina til at give resten af huset samme omgang.

Søren og Kirsten Sørensen

Hej Tina. Tusind tusind tak for besøget i vores hjem. Du ramte 100% plet med det vi ønskede os. Du kom med nogle fantastiske ideer som vi aldrig selv kunne finde på. Det bedste af det hele er at det bliver meget billigere, fordi du kan se muligheder i det vi har. Tak for du vil svarer på mine spørgsmål her bagefter. Anbefaler dig til alle.

Laila Frost

Vi stod overfor en flytning og manglede et overblik over hvilke møbler vi skulle beholde, og hvad vi skulle investere i. Efter Tinas besøg – og ikke mindst det oplæg hun havde lavet og som vi gennemgik sammen – kunne vi pludselig se masser af muligheder i den nye bolig.

Tina kom med idéer og løsninger vi aldrig selv var kommet på. Tina har også guidet os til valg af nye møbler, belysning, grønne planter, store og små detaljer og idéer til opbevaring og vi er meget glade for det samarbejde vi har haft omkring den nye bolig.

John og Susanne Nielsen

Vi flyttede ind i et nybygget kubehus for et år siden, og vi havde en udfordring med at få noget hygge og personlighed ind i boligindretningen. Tinas besøg gav os nye øje på, hvad der skulle til og hvor og hvordan det skulle placeres. Efter mødet fik vi tilsendt en e-mail med billeder, links og konkrete eksempler på, hvad vi skulle anskaffe os af pynteting, puder, grønne planter m.v. Det var helt ned i detaljen om hvilken farve og facon en urtepotteskjuler skulle have, så helheden blev i orden.

Nu er hyggen helt på plads og vi kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger, fordi hun har guidet os, fået det til at passe med vores hus og møbler og i det hele taget har hun ramt vores stil ’spot on’.

Caroline og Peter Jakobsen

Når man som jeg er stilforvirret, og syntes det hele er flot, har det været en rigtig god oplevelse at have Boligstylist Tina Dalbøge, med på råd. Egentlig gik jeg ud fra, at det mest var farver og billeder hun kunne give mig gode råd til. Efter Tina havde været på besøg et par timer havde hun fået sporet sig ind på en mere sammenhængende stil.

Det var lige fra fodlister, til vægge der kunne væltes. Hun kom med mange gode forslag som jeg tænkte lidt over og derefter selv kom med nogle udspil, som hun kunne give sin holdning til. Ombygningen af min lejlighed har været meget spændende efter jeg har fået inspiration af Tina. Hun har en kommentar til alle ens ideer og er ikke bleg for at sige sin mening. Alt i alt et rigtig godt resultat, hvor Tina har fået sporet sig ind på min stil og derfra kommet med forslag til hele ombygningen, indretning, materialevalg, møbler o.s.v.

Jan Jørgensen

Mange af os kender det…..Nyt huskøb og starten på et nyt kapitel i tilværelsen. Jeg havde brug for ny inspiration! Synes slet ikke, jeg havde noget, der var værd at samle på – tænkte, at al mit ragelse af indbo skulle ud og så forfra. Men lige hvad der skulle ind i stedet for – det spørgsmål var jeg ikke helt spids på.

Fik Tina anbefalet – ringede til hende – og i løbet af få uger stod hun der så – Tina Dalbøge ! Jeg havde måske forventet en super-top-tunet lidt arrogant type – og synes mine ’grimme’ ting var lidt pinlige. Top-tunet – ja – arrogant – nej ! Super sød og ligetil. I løbet af blot et par timer, satte Tina gang i et hav af større og mindre projekter i mit hovede – alt fra stuer til lofter, klaver, børneværelser og badeværelser blev vendt.

Fandt ud af, at der blandt mit ’ragelse’ rent faktisk var rigtig mange gode ting, der med en mindre omrokering eller ’restaurering’ blev rigtig fine. Samtidig havde Tina mange ideer til nemme/billige ‘quick-wins’, – super !

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at kontakte Tina.

Annette Jelle

Jeg blev inspireret af min veninde til at få besøg af Tina. Længe havde jeg brokket mig over, hvorfor stuen altid skulle se så ens ud. Jeg tænkte, at et besøg af Tina ville give mig et spark og ny inspiration til at ændre på tingene. Men jeg var lidt nervøs for om det blev dyrt. Måske ville Tina foreslå, at jeg skulle købe nogle dyre ting. Men nej sådan blev det langt fra.

Det var en sand fornøjelse og en god oplevelse. Tina gav mig ideer ud fra de behov og ønsker, som jeg nævnte for hende. Jeg følte, at hun satte sig i mit sted og arbejdede derudfra. Det hele endte med, at jeg skulle tage nogle ting ud af stuen og erstatte dem med nogle andre vi havde til at stå andre steder i huset. Så alt i alt et billigt og godt byt. Så både min mand og jeg er meget tilfredse og kan på det varmeste anbefale Tina til andre……

Charlotte Kræmer Munch

Vi var kørt fast i endelig indretning af det nye hus, – for hvor var det oplagte sted til reolen?…Tabte entusiasmen omkring vores færdigindretning, men efter bøger og nips havde stået i kasser i par måneder, måtte det være nok og jeg skrev en mail til Tina via hjemmesiden.

I løbet af et hurtigt besøg, hvor vi først snakkede lidt og hun så vores hus, havde hun tunet sig ind på, hvad vi var for nogen og kom med super forslag til reol – specielt skabt til rummet – og med flotte hylder i enkelt design.

Herudover havde hun flere forslag til bedre udnyttelse af mellemgang samt hvordan den anden del af vores stue kunne blive mere sammenhængende. Mindre ting – med stor effekt – selv omfarve stolebetræk, så de gamle stole fik nyt ‘look’. Ændre en pude, flytte en lampe. Noget rigtigt fint er, at hun gav gode forslag til hvordan nogen af ‘arvestykkerne’ kunne gøres mere nutidige og skabe deres berettigelse i et yngre hjem.

Vi er straks gået i gang med at få udført hendes forslag.

Anne-Dorthe Hjerrild

Referencer fra ‘Klar til salg’-opgaver

Kære Tina. Du fik byens dygtigste og mest konservative ejendomsmægler til at gå totalt “Ole Henriksen” over den forandring der er lavet i huset. Han var solgt. Han vil hjem og regne på tallene, men han mener jeg kan sælge til en meget højere pris end den han gav efter det første besøg – altså før forandringerne.

Så jeg skulle hilse og skamrose dig fra ejendomsmægleren.

Nina L. Madsen

KLAR TIL SALG

Da vi i forsommeren besluttede os for at sætte vores hus til salg, valgte vi samtidig at bede Tina Dalbøge om et ‘Klar til salg-besøg’, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Med forholdsvis små indgreb fik vi et meget lettere og venligere hjem. Inklusiv Tinas besøg – plus indkøb af maling, genbrugs- og dekorationsting minus det, vi solgte på DBA, løber regnestykket op i 10-12.000 kroner i alt (foruden knofedt og tid). Da ejendomsmægleren så huset igen en måned efter Tinas besøg, foreslog han selv at nytænke og hæve prisen med 500.000. Vi har gennem årene investeret rigtig mange penge i huset, men denne investering har uden sidestykke været den bedste.

Update fra sælger: Det første par, der så huset faldt pladask for det og købte det.

Lisbeth og Morten Nielsen

KLAR TIL SALG

Vi kontaktede Tina i marts 2018. Vi drømte om at sælge vores hus fra 2007, og flytte familien fra Jylland til Sverige. Men vi var meget bekymrede. På samme vej lå tre naboer, med huse lignende vores, der havde været til salg i et år eller mere.

Vi spurgte Tina, om hun ville hjælpe os med at gøre vores hus salgsklart. Vi brugte næsten en hel dag med Tina, hvor hun gennemgik huset rum for rum og samtidig gav os ideer til haven og terrassen. Da hun gik, stod vi tilbage med en meget laaaang to-do-liste og masser af inspiration i form af billeder og links.

Vi gik i gang med det samme. Tina gav os det nødvendige spark til at få ryddet de små fejl og ’øjenbæer’ af vejen – ting som vi havde levet med i 7 år, men som vi gennem Tinas øjne kunne se stod frem negativt for potentielle købere. Tina hjælp os også med at flytte rundt på vores eksisterende møbler, så de fremhævdede rummene bedre og så blev der ellers handlet ind med loppefund, planter, puder, tæpper og lamper efter Tinas anvisninger.

Haven blev også gået igennem med kærlig hånd og særlig Tinas ideer til terrassen gjorde at vi fik skabt et virkelig flot uderum. Efter arbejde i flere weekender var vi klar til at sætte huset til salg. Vi synes selv, at huset var forvandlet og fremstod så lækkert! Der gik da også kun 9 dage (!!!) før vi fik et købstilbud og en måned senere flyttede vi fra vores solgte hus og ind i vores nye hus i Sverige.

Vi vil være evigt taknemmelig over Tinas hjælp – og alle de skønne ting vi skaffede os i løbet af processen tager sig nu endnu bedre ud i vores nye hjem. Vi kan kun på det varmeste anbefale Tina til andre, som overvejer at sælge deres hus.

Susanne og Jens Frandsen

KLAR TIL SALG

Mange tak for oplægget i går! Vi var helt blæst bagover. Og begejstrede, for det er ‘spot on’. Selv om der er et stykke arbejde at gøre, så giver det mening nu. Og jeg glæder mig MEGET til, at se resultatet og skal nok sende dig billederne 😉

(Opgaven var et sommerhus der ikke var blevet solgt. Der skulle ny ejendomsmægler på og inden skulle huset have et ‘løft’. Jeg var ikke på besøg, men jeg lavede et oplæg ud fra billeder af huset ude som inde. Vi gennemgik oplægget over telefonen)

Anja Fogh

KLAR TIL SALG

Vi havde sat vores hus til salg og forventede egentlig, at det ville gå som varmt brød, for husets beliggenhed, stand og pris var der ikke noget at sætte en finger på. Men salget trak gevaldigt ud.

Der var mange fremvisninger, men desværre lige så mange indvendinger. De potentielle købere “kunne ikke se sig selv i huset” og “kunne ikke se, hvordan huset skulle møbleres”, hed det sig. Vi kiggede indad og kom frem til, at det nok var vores måde at indrette på, den var gal med. Vi fandt Tina på nettet og fik en snak med hende, og hun rykkede ud en fredag kort efter.

Vi havde givet hende carte blanche til at sige præcis, hvad hun ville – og det gjorde hun. Værelserne gik fri, men alt andet – stue, køkken, entre, badeværelser, viktualierum, terrasse, indkørsel og have – fik hun hurtigt analyseret og fundet alle udfordringerne ved, og derefter gik hun i løsningsmode og kom med en laaang række forslag til, hvad vi skulle gøre.

Det var gennemgribende, en helt ny stil, men faktisk ikke særlig dyrt, og da hun tog afsted igen et godt stykke hen på eftermiddagen, lå der en meget udførlig arbejdsplan til os. Vi knoklede på hele weekenden og sendte mandag billeder af alle rummene til Tina, som kom med de sidste rettelser og tilføjelser, og tirsdag eftermiddag kom boligfotografen og tog nye billeder til salgsopstillingen. Det gik stærkt. Interessen for huset steg omgående og markant, og pludselig var alle de tidligere indvendinger væk. Nu kunne de fleste umiddelbart se sig selv i huset, og nogle af dem, der havde fået fremvist huset tidligere, kunne nærmest ikke kende det igen. Som det gik allerbedst, kom der godt nok en coronakrise på tværs, men huset blev solgt kort efter, og vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at det i høj grad skyldes Tinas indsats.

Tinas ligefremme væremåde og omkostningsbevidste tilgang gjorde det nemt at ændre boligens udtryk fuldstændigt. Mange af vores ting blev sat sammen på nye måder. Ting, som havde stået gemt væk, blev hevet frem og brugt i andre sammenhænge, og med købet af nogle få brugte møbler, som passede til den nye stil, samt et par timer i IKEA efter småting, nips og planter, var det hele på plads, hurtigt og billigt.

Vi var så tilfredse med Tinas indsats, at vi kort efter fik hende til at komme og give sit bud på indretningen af vores nye hus, og også her var hendes rådgivning det hele værd. Vi vil varmt anbefale Tina til alle, der skal sælge bolig – eller bare vil bo lækkert.

Jens Alexandersen

KLAR TIL SALG

Jeg kontaktede Tina Dalbøge, fordi vores hus skulle sættes til salg. Jeg ved ikke, hvad vi havde forestillet os, men sikke en energi og engagement hun lagde for dagen. Tina gennemgik boligen sammen med os fra inderst til yderst, og bagefter sad hun et par timer og fandt inspirationsbilleder og links til de få ting, vi skulle anskaffe os.

Vi fik masser af idéer til, hvad vi kunne gøre for at optimere boligen til salg. Langt de fleste af Tinas forslag kan vi også bruge i den næste bolig. Efter vi har udført ændringerne er det blevet meget hyggeligere at være her, så vi er ærgerlige over at vi ikke kontaktede Tina for længe siden, så vi havde fået glæde af det (nu) dejlige hus.

Vi kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger.

Lene og Kim M. Nielsen

KLAR TIL SALG

Hvis jeg skal beskrive Tina Dalbøge med tre ord, må det blive: Skarp, dygtig og tydelig. Rum for rum kom hun med brugbare og konkrete råd, som gav så meget mening i forhold til at salgs-optimere vores bolig. Samtidig tilførte hun en portion ny energi med et meget smittende engagement.

Frank Larsen

KLAR TIL SALG

I sommers kontaktede vi Tina for at få en boligstylist til at kigge på vores hus med henblik på salg.

Vi skal da lige love for, at hun fik os ‘op af stolen’. For eksempel blev vores TV-stue forvandlet fra en ‘blandet landhandel’ med for meget og for rodet møblement til en åben, mere stilfuld og funktionel stue.

Vi havde planlagt at købe en stor 3-længet Stressless hjørnesofa til ‘os gamle’. Tina rådgav os til i stedet at investere i en god, mindre og mere stilfuld hjørnesofa. Den er vi så glad for! Ny placering af billeder og indkøb af et par nye lamper har totalt ændret vores stue. Det er utroligt, hvordan man med få forholdsvis små og enkle ændringer kan forvandle en stue på den måde.

Derudover gav Tina os en genial idé med udvidelse af køkkenet ved at vælte en væg, så vi kunne få et nyt køkken-alrum. Det projekt er vi gået i gang med nu med nye gode input fra Tina. Vi har ikke opgivet salget af vores hus, men vi har udskudt det med minimum 10 år, da vi ganske enkelt er blevet så glade for vores ‘nye’ hjem.

Anette Paulin Hansen og Claus Pedersen

KLAR TIL SALG

Referencer fra Totalindretning A-Z

Tina Dalbøge har indrettet mit nybyggede sommerhus fra top til tå.

Opgaven var at skabe hygge i det 135 m2 store bjælkehus, så jeg og familien uden videre kunne tage det i brug, når det stod færdigt. Tina fik frie hænder, da ’hyggeskabelse’ ikke er en spidskompetence hos undertegnede.

Da vi første gang mødte op og åbnede døren, var vi nærmest chokerede over hvad hun havde skabt. Et hus der på alle måder er indbydende, super smagfuldt indrettet, og ikke på en måde hvor man er ’bange for at ødelægge mesterværket’, men på en måde, hvor man får lyst til at bruge det – igen og igen.

Tak til Tina for smag, stil, idérigdom, viden om hvor man lige finder det rigtige, og ikke mindst den urkraft, som er påkrævet, når der ikke er så meget som en trebenet skammel i bygningen, på tidspunktet hvor arbejdet går i gang. Tina er en fornøjelse der kan absolut kan anbefales. ’Indretningswellness’ – som skaber maksimal glæde i et hus.
De venligste hilsner Peter Mogensen

Peter Mogensen

TOTALINDRETNING

Jeg fik anbefalet Tina og jeg er rigtigt glad for, at hun havde tid til at påtage sig opgaven med at indrette mit nye hus. Det skulle indrettes helt på ny, så vi startede med en indledende snak om min stil, smag og budget.

Derfra gik Tina i gang med at indrette. Hun fik frie hænder og hun købte alt lige fra tæpper, sofaer, spisebord, lamper, pynte- og nipsting osv. Efterfølgende har hun indrettet terrassen og købt havemøbler, planter og blomster og lavet et bålsted til mine børn. Tina var selvkørende, hun låste sig selv ind og arrangerede både elektriker og handymand, så det var meget spændende at komme hjem fra arbejde og se dagens resultater.

Jeg er blevet rigtigt glad for indretningen, for det sad lige i skabet.

Anders Bødker

TOTALINDRETNING

Det hele startede med, at jeg en søndag formiddag faldt over en artikel i Jyllands Posten om Tina og alle hendes talenter. Særligt hæftede jeg mig ved, at et af hendes ‘forretningsområder’ var ungkarle-hjem, der trængte til et ‘female-touch’.

Mandag morgen gjorde jeg tanke til handling og kontaktede Tina. En aftale kom i kalenderen og hun indtog Skanderborg. Hun var nysgerrig på den fede måde, stillede et hav af spørgsmål og tog en masse billeder af mit hjem. To uger efter kom hun tilbage og sendte mig på arbejde. Med en vis spænding kom jeg tilbage og så mit hjem forandret med en række løsninger, idéer, tanker og finesser, jeg aldrig nogensinde selv var komme i nærheden af.

Jeg havde frygtet, det blev for ‘tøset’ og romantisk – men hun havde formået at ‘fange’ min stil og krydret den med nogle sjove/anderledes ting, hun havde fundet specielt til mig. Tina har en god personlig stil og fremtræden. Mit hjem fik et super løft – og min omgangskreds fik sig en overraskelse ved næste besøg.

Niels Mølby

TOTALINDRETNING

Jeg havde læst om Tina Dalbøge i Århus Stiftstidende, og synes vældigt godt om tanken at forandre et hjem med nogle af de eksisterende ting plus et ekstra touch. Da jeg ikke hører til den kreative type, synes jeg det lød meget spændende med et besøg. Og jeg må sige pengene er givet godt ud, nu går jeg dagligt og glæder mig over mit ‘nye’ hjem og at jeg har undgået dyre fejlkøb. Kan kun anbefales.

Lisbeth G Eriksen

TOTALINDRETNING

Efter en skilsmisse stod jeg med en bolig med en ret tilfældig indretning og jeg kunne ikke se hvilke møbler, ting og planter, der skulle beholdes, hvor de skulle placeres og hvad der skulle købes af nyt.

Jeg kontaktede Tina og da jeg havde set hendes oplæg fik hun helt frie hænder både til at købe ind og til at udføre opgaven. Tina kom sammen med en hjælper og der gik ikke mange minutter, før de gik i gang og jeg kunne se hvordan mit hjem blev forvandlet fra noget tilfældigt til en indretning med linjer og stil.

Mine venner og familie har alle været meget begejstret for resultatet og det, der er vigtigst for mig, er, at hun har ramt min stil og at det føles 100% som mit sted.

Claus Sørensen

TOTALINDRETNING

Da jeg mødte TD første gang var vi straks på bølgelængde og TD forstod mine ønsker og behov. Disse blev på fornem vis omsat til konkrete forslag, der sammen med flere af TDs egne idéer skabte et perfekt resultat.

Nu er der skabt en god hygge og atmosfære i boligen, hvilket er med til at give den sidste ‘finish’.

Jan Langhoff

TOTALINDRETNING

Tina kom på det helt rigtige tidspunkt, da jeg virkelig trængte til fornyelse i mit hjem, hvor jeg var blevet alene. Jeg havde slet ikke forventet den form for “hands-on” hjælp, hvor Tina selv rykkede og virkelig fik ryddet ud og væk. Tinas indsats har gjort en verden til forskel, og jeg er meget tilfreds.

Jeg er imponeret af hvordan hun ser muligheder i det eksisterende, og samtidig er i stand til at skabe fornyelse. Tina får mine varmeste anbefalinger.

Peter Sander

TOTALINDRETNING

Jeg havde længe gået og tænkt over at mit hjem trængte til ‘styling’ – jeg har gennem årene anskaffet mange dejlige og dyre ting, men den røde tråd manglede. Jeg var parat til at invistere både kræfter og økonomi i projektet og var klar over at jeg denne gang ikke skulle gøre det alene.

Så jeg gik på nettet og fandt frem til Tina. Det viste sig at være en meget god investering. Tina er en dygtig rådgiver – fyldt med kreative ideer.

Det bedste var næsten at hun også var god til at lytte og havde respekt for mine ting og mine ønsker. Sammen fandt vi den røde tråd – og jeg glæder mig hver dag over et hjem der både er blevet mere hyggeligt men også mere funktionelt.

Annemarie Mikkelsen

TOTALINDRETNING

“Far, hvornår tror du vi er helt færdige med at indrette huset?” Det var Sofie på 9 års spørgsmål efter tålmodigt at have ventet 10 mdr.

på belysning og diverse inventar efter en større renovering og ombygning. I min lettere desperation (og mangel på evner) skrev jeg en mail til Tina med overskriften: ‘Helt i mål med ombygning?’, hvor jeg skitserede problemstillingen. Jeg har været dybt imponeret over hendes engagement, indlevelse og professionalisme i opgaven.

Fra dag 1 har hun kastet sig ind i opgaven og hjulpet mig og børnene med alt lige fra ideer, gardiner, malerier, belysning, tæpper til praktisk indkøb og selve indretningen.

Resultatet er blevet virkelig godt og jeg er ekstremt tilfreds. Hun har formået at skabe et hyggeligt, funktionelt og personligt hjem, hvor der også blev skabt et ‘krea-rum’, hvor gode, sjove og kreative ting bliver skabt.

Sofie gik ud på terrassen og skreg af glæde, da hun så huset efter indretningen 🙂 – jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger af Tina.

Mikkel Eriksen

TOTALINDRETNING

Referencer fra Erhvervsindretning

Vi har brugt Tina Dalbøge da vi skulle have udtænkt en ny messestand, til udstilling af vores teglprodukter.

Udfordringen lå i at gøre teglkliner “sexede” og interessante, også selv om man ikke ser klinkerne i rette element eller helhed.?

Tina var super skarp til at gribe vores bolde og til at fjerne alt typisk ”pynt” som blomsterløg, kurve og andre ”hyggeting”. I stedet anbefalede hun optimal fokus på teglklinkerne – herunder lerets farver, det rå look og det gode håndværk.

Vi havde mulighed for at bruge originale tørreriste fra teglværket og Tina fik dem hurtigt implementere som borde og hun lagde især vægt på, at højden skulle være som et ”barbord” så det indbød til, at man kunne stå, se og røre ved teglklinkerne.
Yderligere blev belysning en vigtig del, så farvespil og materialerne virkelig kunne opleves.

Vi fik efterfølgende lavet en messestand og et ekstra plus er, at tingene også kan bruges i vores showroom. Og alt kan pakkes ned og være i en stationcar. Løsningerne var billige og nemme at gå til … Og det bedste: Allerede på den første messe oplevede vi en kæmpe succes. Helt sikkert fordi vores stand var anderledes og oplevelsen af produkterne var optimal.

Annemarie Harris

ERHVERVSINDRETNING, Klinker Outdoor

Hos ERNST – en virksomhed inden for boligtilbehør, havde vi en udfordring med indretning af messestande, herunder en god løsning til messepodier.

Efter et møde med Tina Dalbøge, fik vi masser af idéer til, hvordan vi kunne udnytte messestandens få m2 med billige og enkle løsninger, og hun foreslog podier som var nemme at transportere, var minimalistiske i udtrykket om som kunne bruges år efter år.

Vi fik en snedker til, efter Tinas anvisninger, at lave et multifunktionsmøbel i et genialt system, som både kan bruges til opbevaring under transporten og som skabsplade under selve messen. Podierne var lette at samle, og lette at flytte rundt med.

Samtidig gav Tina os flere kreative input til indretning af messestanden – herunder hvordan vi kunne dekorere med frugt, som samtidig blev tilbudt som en forfriskning til kunderne. Podierne er stadig i brug på messerne, så det har været en af de bedste investeringer vi har gjort.

Charlotte Ernst

ERHVERVSINDRETNING

Vi skulle have indrettet to prøveboliger – en 2.og en 3. værelseslejlighed og hyrede Tina Dalbøge til at udføre opgaven.

Tina stod selv for det hele, og da jeg efterfølgende låste mig ind og så de to lejligheder, kan jeg kun sige at det så hamrende godt ud.

Der var både tænkt på, at boligerne skulle tage sig bedst muligt ud i forhold til indretning og størrelse, på de store og små funktionelle detaljer som f.eks. skridunderlag under tæpper og forslag til hvordan walk in closet kunne indrettes – og samtidig var det blivet hjemligt, hyggeligt og rart at være både i begge lejligheder og også på altanerne.

Projektsalgschef Dennis Ankersø

ERHVERVSINDRETNING, EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus

Vi skulle have re-designet vores kontor og blev i den grad udfordret af Tina, der så muligheder vi aldrig selv havde set. Vi er i gang med den spændende proces og glæder os til at se det endelige resultat. Vi kan varmt anbefale Tina

Bladbjerg Kibsgaard

ERHVERVSINDRETNING, Bladbjerg Kibsgaard

Jeg er meget glad for de forslag som Tina Dalbøge er kommet med til vores butiks eksponering, og efterfølgende for de omrokeringer og dekorationer, hun udførte.

Jeg er også meget glad for det flotte hvide træ hun har lavet som både giver æstetik, forandring og blikfang i shoppen.

Marika Bekker

ERHVERVSINDRETNING, ARoS shoppen, Aarhus Kunstmuseum

Tina hjalp os med dekoration af vores 160m2 store messestand på Formland Interiørmesse. Hun kom med eget kreativt oplæg og fangede med det samme en stil, der passede til vores produkter.

Dekorationen var stilig og diskret, så produkterne var i fokus og fremhævet på bedste vis. Vi var glade for resultatet, men også den lette proces som gjorde, at vi hurtigt kunne lægge ansvaret fra os og koncentrere os om messen.

Opgaven blev løst til vores fulde tilfredshed og vi bruger gerne Tina igen.

Pernille Therkelsen, Brand Activation Manager

ERHVERVSINDRETNING, Groupe SEB Denmark A/S

Da virksomheden skulle flytte fra små lokaler i midtbyen til noget større i Skejby, var vi på bar bund med hensyn til indretningen af kontormiljø og indgangsparti.

Jeg var i gang med at undersøge, hvilken gulvbelægning der skulle være, da vi fik Tinas øjne og ideer ind over. Hun foreslog at vi skulle beholde betongulvet, men få det slebet og epoxylakeret. Hun fik kontakt til en kunster, der malede et maleri, der kunne matche vores røde inventar og hun fik skabt en stil og nogle enkle linjer der matchede vores behov og udtryk. Hun indrettede også et indgangsparti der på bedste vis symboliserede, at virksomheden havde eksisteret i over tre generationer.

Ulrich Højer

ERHVERVSINDRETNING, Gravør Dynesen

Jeg har gennem tiden haft flere gode specialister til at hjælpe med min/vores boligindretning. De seneste valg er faldet på Tina Dalbøge, og jeg vil vælge hende igen.

Det er, som at tage alt det bedste med i en oplevelse af at der bliver lyttet til mine ønsker, Tina skaber en uvildig helhed, med hendes livslange kreativitet, gode stil og kendskab til produkter fra alle verdens hylder, som intet møbel, gardin eller andet firma kan skabe.

Tinas tydelighed gør mig tryg og det er let at forstå. Det er da utroligt hvad Tina kan få ud af en given opgave, når først hun ‘flytter’ ind. Hjertevarme og tak Tina Dalbøge
Mange hilsner fra Lene Søe Høymark

Lene Søe Højmark

ERHVERVSINDRETNING, Parterapeut, psykoterapeut, sexolog

Tina er dygtig, inspirerende, prisbevidst og har nogle knaldgode ideer til boligindretning.

Jeg har gjort brugt af Tinas evner to gange tidligere til privat indretning. Denne gang skulle jeg have indrettet en ferielejlighed til turister i Århus. Vi indledte med en snak om mine ønsker. ’Hygge’ var hovedordet for indretningsopgaven og Tina forstod staks opgaven. Tina spurgte, om jeg havde nogle ting, vi kunne bruge i indretningen. Det havde jeg ikke, men…, jeg kom pludselig i tanke om, at vi havde et kælderrum og der fandt vi store billeder og et kæmpe ægte tæppe. Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg skulle bruge det i lejligheden. Men Tina fik den flettet ind, så det passede perfekt, og nu skaber det hygge. Faktisk er det lige netop de ting der gør, at det virker som et hjem og ikke blot ligner noget fra et IKEA katalog. Jeg har helt sikkert sparet mange penge ved at bruge Tina som boligstylist. Både fordi vi kunne bruge nogle af de ting jeg havde i forvejen, men også forbi jeg fik købt de rigtige ting første gang.

Udover indretningshjælp, fik jeg også mange gode snakke med Tina om alt fra; Brug af sociale medier til markedsføring, hvor man får lavet en god og billig hjemmeside og til hvordan man optimerer service i en ferielejlighed, hvor man aldrig selv møder gæsterne.

Jeg var fuldt ud tilfreds med Tinas hjælp og endte derfor også med at booke hende til at style lejligheden, inden der skulle tages billeder. Jeg er endt med 48 flotte foto og en fantastisk hyggelig lejlighed. Det har uden tvivl haft stor effekt at havde Tina tilknyttet som boligstylist. – Og turisterne er enige. Min lejlighed er stort set booket de næste 3 måneder frem. Så stor tak til Tina for gode tips, hyggeligt samvær, besparende ideer og et godt resultat. Næste gang jeg har brug for en boligstylist, så ringer jeg til Tina.

Tine Jørgensen

ERHVERVSINDRETNING, Cozy Stay – hotellejlighed til udlejning

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk