Det kan også kaldes “nippe-nalle”, tapas, lidt let, en forret, en frokostret – eller hvad med: Blinis med stenbiderrogn på en anderledes og mere “grøn” måde. Jeg lover at det ikke tager mange minutter at bage de små blinis-pandekager – og da der er sesamfrø i dejen giver det en dejlig nøddeagtig smag .
Hos os er stenbiderrogn på hjemmebagte blinis en klassiker – men denne gang fik jeg lyst til at skifte rødløget ud med purløg, tilføje en skive avokado (med citronsaft på så det ikke blev brunt) og tynde skiver grøn asparges – der var skåret på skrå. Som du nok kan se på billederne kom der også groft peber på. Ikke nogen dårlig kombi når jeg nu selv skal sige det. Det er både let og hurtigt at bage de små blinis-pandekager – få opskriften hvis du klikker lige her. Rigtig god weekend – og måske også rigtig god påskeferie til dig. 😉 Klik her og find mange flere madopskrifter…
0 kommentarer