Enkelt men godt! Der behøver ikke altid at være syv ting for at det er lækkert…
De her bruschetta smagte skønt – både med og uden ansjoser… Du kan også lave dem med meget andet toppings. Vi valgte at bruge groft hjemmebagt brød, oliventapanade, tomater, basilikum, persille, hvidløg, olie og ansjoser. Brødet blev ristet tørt på Weberen – sammen med to “flækkede” poussiner. (Der var smurt med olie og drysset med salt – og som fik ca. 25 minutter på gasgrillen)
I mens brødet blev ristet blev tomaterne skåret i tern, hvidløget pillet og hakket fint sammen med det skyllede persille og basilikum. Det blev vendt sammen for at trække smag, inden det skulle på brødet. Her ser du de fire step… Og du kan jo bare indlade fx oliventapanaden eller ansjoserne hvis det ikke lige er dig. 1. Kør et hvidløgsfed over det ristede brød. 2. Kom oliventapanade ovenpå. 3. Kom tomat, hvidløg og krydderurte-blandingen på brødet. 4. Slut af med et par ansjoser og måske lidt revet parmasan… Og nyd en poussin til… Enkelt, lækkert og ligetil både til frokost, tapas eller aftensmad. Velbekomme og rigtig dejlig weekend!
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter. Klik og se opskrifter med grill her
Jeg tager lige ansjoserne af – men ellers ser det skønt ud!
Uhmm.. Det ser bare lækkert ud:-)
Ha´en dejlig weekend
Knus Susi