I går blev jeg tagget på facebook af min bonusdatter. Hun havde prøvet at google “NIPPE NALLE” og hun synes det var ret sjovt at min blog kom frem øverst – og med mange sider. Nippe nalle er den betegnelse jeg bruger på alt fra snacks, tapas, lidt godt til velkomstdrinken osv og det har vores kids fået serveret mange gange. Forrige gang vi havde familietræf sprang vi det over da vi skulle have en stor forret. Det kom der mange klager på – så sidst vi var sammen blev der skruet godt op for nippe nallen og en af de små-hygge-retter vi serverede kan du se her:
Jeg havde taget en blok med fata (salatost) fra Lidl. En avokado og stykker af en hokkaido – der først var blevet bagt i ovnen i lidt olie omkring 6-8minutter ved 200 grader. (Eller til de ser færdige ud). Jeg stablede skiver af feta – bagt hokkaido – feta – avokado og feta igen – satte en pind i (de her fra søsterne Grene). Kom lidt olie over + frisk peber og så ind i ovnen igen ca 6-8 minutter. Tjek at de ikke “styrter” sammen undervejs. De blev serveret kolde sammen med bl.a. blinish med stenbiderrogn – find opskriften på det her. Hvis du klikker her kan du se masser af madopskrifter og også meget mere nippe nalle.
Yum – jeg kunne snildt rydde fadet!
– Anne