Inden jeg skulle ud og teste mit nye uv-udstyr fik jeg serveret en dejlig frokost på palleterrassen. Min mand havde gang i grillen, men jeg var ikke klar over, hvad menuen stod på… Men jeg vidste at han dagen inden havde fundet noget lakridspulver bagerst i køkkenskabet… Som du kan se på billederne havde de hårdkogte æg fået et drys. Det samme havde de grøntsager han havde grillet. Det var skiver af squash, halve rødløg og halve røde peberfrugter. De var først penslet med lidt olie med presset hvidløg i. Dressingen var skyr med lidt hvidløg, salt og peber – og tunen fra dåse giver ligesom sig selv. Det sprøde gourmetsalat har vi i højbedet af pallerammer så det skulle bare skylles.
Jeg synes at hans anretning er et meget godt eksempel på at et er smagen – et andet er hvordan maden tager sig ud – hvordan det er skåret, anrettet osv. I min verden var det her ret lækkert både at se på og spise – håber du synes det samme. Du kan se MANGE FLERE MADOPSKRIFTER ved at klikke her.
PS – når du kommer ind på en kategori – så husk du kan skifte side nederst – klik hvor der står < ældre indlæg…
KH Tina
0 kommentarer