Sidste fredag var vi lidt hygge-sultne inden aftensmaden. Det kender du måske godt? Jeg kiggede dybt i køleskabet og fandt en rest gedeost (andet ost kan bruges) og oliventapanade (du kan også bruge tomatpure, pesto, – eller helt undlade) + gammelt hjemmebagt brød og hvidløg. Panden blev varmet langsomt op, – så blev der skruet op og der kom olivenolie og hvidløg på… Brødet blev lagt på og “stegt” – derefter vendt op og på kom tapanaden. Derefter kom der små stykker ost på… Derefter kom der et låg over (eller et spækbræt, staniol el.l.) og brødet stod sådan til osten var smeltet… Af kom de og blev skåret i mundrette hapsere. På med lidt timian fra haven og peber fra kværnen…
Jeg høstede mange UHM… for den her lille tapas – og det var bare rester – men sikke rester…
Jeg vil gerne ha’ lov til at tilføje et extra UUUUHMMMMM!!!
For det ser vel nok lækkert ud! 🙂
Dejlig dejlig mad. Kender godt den lille sult som kommer inden den store. Ha en super dejlig aften.
Det ser bestemt også godt ud :o)
hilsen Mona