fbpx

En lille nippe-nappe-haps eller forret med tun, peberfrugt og avokado

af sep 23, 2016

Se relaterede indlæg 👇🏼

Tinas tun special, tunhapser

Hvis du “er til tun” så skulle du prøve denne kombination. Det er friskt og lækkert med den grillede peberfrugt, avokado og ikke mindst tunfisken som er marineret i soya.

Tapas med tun og avokado

Jeg har serveret dem et par gange og hver gang har retten gjort stor lykke… Tunen er marineret i soya, så det er ikke så råt som det ser ud til! Som du kan se på billederne, kan hapserne også serveres for mange personer – f.eks. til en fest eller reception.
Velbekomme og go´weekend – Kærlig hilsen Tina

Grillet peberfrugt til tun tapas

DIY Tinas Tun Special

Køb frisk tun – eller fersk vaccumpakket. (Det frosne tun er ikke godt til denne ret). Tør tunen af i køkkenrulle. Rist tunen på en meget varm pande, med en lille smule olie. Hold øje med det da det ikke må steges ret meget. Vend det så det får på begge sider. Efter afkøling tager du en frysepose, hælder soya + peber og lidt presset hvidløg i. Læg tunen ned i lagen og sæt det i køleskabet – gerne et døgns tid. Vend det engang i mellem. (Hvis du har mindre tid, så skær tunen ud i passende størrelser og læg det i marinaden). Skyl og halvér røde peberfrugter. Læg de halve peber med skindsiden op på et stykke bagepapir, og bag dem i cirka 20 min. v. 200 grader. (Til de virker møre). Slut af med en gang grill til skindet er sort nogle steder. Efter afkøling fjernes skindet. Læg tunen på et bræt og fordel den bagte peberfrugt så det dækker hele stykket. Vend det om og skær det ud i mundrette stykker. Læg det på serveringsfadet.
Rør mild gedeost med creme fraice (38%), put det i en lille pose, klip et hul i posen og læg en stribe oven på hvert stykke tun. (Kan undlades hvis du ikke kan lide gedeost – men prøv det – det smager skønt sammen!) Skær avokado i strimler og vend det i citronsaft så de ikke bliver mørke. Læg avokadostykker oven på hvert stykke tun så det dækker. Stik en pind igennem og slut af med et drys sorte sesamfrø.

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter

 

Facebook

Instagram

Relaterede indlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk