fbpx

Fredagens kreative køkken-mums!

af okt 14, 2011

Se relaterede indlæg 👇🏼

Så blev det fredag og tid til inspiration til weekendens mad. Denne gang er det under kategorien “nippe-nalle-mad” og det betyder at det både kan hapses som en snack, – eller bruges som tilbehør til aftensmaden. Ruller med aubergine Billedet her er fra sidste fredag, hvor de blev serveret sidst på eftermiddagen til et glas vin. Havde jeg lavet dem til aftensmaden var de ikke blevet skåret over. De smager himmelsk, tager ingen tid og du kan jo putte alt muligt i som fyld. (Og undlade bacon på toppen). Skønt med alle de valg-friheder. 🙂 Og nu må jeg vist hellere fortælle hvad de er lavet af: Det er aubergineruller med fyld af squash, feta og her er der så lidt bacon omkring. De er også skønne med grillet rød peberfrugt, parmesanost, olivenpesto og meget andet i.
Jeg laver den sådan her: Skær en aubergine i tynde skiver. Læg dem på en bradepande og kom salt, peber og lidt olie på. Bag dem ca. 20-25 minutter ved 180-200 grader. Pensel evt. med lidt vand hvis de er vedat blive tørre. Skær feta i blokke. (Jeg er vild med den græske salatost fra Lidl) og skær squash i stave. Når auberginen er bagt tager du den ud og drysser evt. lidt chilipulver over. Læg en stav feta og squash på hver og rul dem sammen. Pensel toppen med lidt olie tilsat presset hvidløg. Rul evt. et halv stykke bacon om hver. Og herefter ind i ovnen igen v. 120 grader i en god halv time. Slut evt. at med lidt grill så de får farve på toppen. Sæt en pind i hver hvis du har lyst, – og en festlig hat på hovedet. Rigtig go´weekend herfra – kærlig hilsen Tina

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

6 Kommentarer

  1. Sine Eg

    Kære Tina!
    Mit navn står der stadig!

    mvh
    seg@c.dk

    Svar
  2. Madame

    Sikke en skøn idé, Tina – det skal prøves her 🙂 Tak for dejlig inspiration!
    Klem og god weekend til dig.

    Svar
  3. Pernille

    Hvor ser de lækre ud, – det må prøves:-)
    God weekend

    Svar
  4. Liv

    Det både ser lækkert ud og lyder lækkert!
    Tak for tippet
    /Liv

    Svar
  5. Marianne

    Super lækkert – skal prøves

    Svar
  6. Dittemusen

    Hvor ser det himmelsk ud!

    Mums mums mums.. og med ost.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Design og unika kunst i NØRR & LEO STUDIO Aarhus

by | jan 5, 2025 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Design og unika kunst i forretning i Aarhus Forleden kom jeg forbi en fed forretning i Aarhus. Umiddelbart ser butikken ikke så stor ud, men det snyder, for der er også...

DIY Kraftige hylder til bøger

by | okt 27, 2024 | BOLIGINDRETNING,GØR DET SELV | 0 Comments

DIY - Sådan laver du kraftige hylder til bøger Ønsker du stabile, kraftige hylder til tunge bøger? Her får du en guide til at lave lange, kraftige hylder af spærtræ....

Lav selv foderbræt på væg DIY

by | okt 5, 2024 | GØR DET SELV,HAVE, TERRASSE & ALTAN | 0 Comments

Foderbræt - fuglebræt DIY Sidste år havde jeg et par brædder tilovers og så lavede jeg dette foderbræt med 'stråtag'. Det er monteret på et hegn. Samme løsning kan...

Slip fri af narcissistens skygge

by | sep 22, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

LIVE DAG lørdag d. 23. nov. 2024 Genfind din styrke gennem en personlig og kreativ proces Har du haft en narcissist tæt på, og føler du stadig en tung skygge fra...

Køkkenforvandling – fra hvidt og slidt til et ‘nyt’ snedkerkøkken

by | jul 21, 2024 | BOLIGINDRETNING,GENBRUG,GØR DET SELV | 15 kommentarer

Se eller gense her, hvordan mit køkken blev forvandet i 2019. Sådan blev vores køkken forvandlet Gennem de sidste 15 år var vores grebsløse, højglans-køkken blevet...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk