Carpaccio
Så let og lækkert kan det gøres, for der er ikke meget arbejde i at købe pakkerne, og pifte dem op med forskellige lækkerier.
Læg de tynde skiver fint ud på en tallerken. Pift det op med fx. ristede solsikke- og græskarkerner som her. Det er også godt med ristede pinjekerner. Tynde skiver hvidløg som kan spises, eller som bare ligger for at give smag. Parmasanen som følger med i pakken og gerne mere hvis du har. Friske basilikumblade er altid godt. Jeg kan også godt lide kapers eller tynde skiver af oliven. Så vælg det du bedst kan lide eller det du har ved hånden. Dråber af god olivenolie og friskkværnet peber giver lige det sidste. Og godt med dejligt brød til – og måske et glas rødvin hvis man er heldig.
Bor du i Aarhus eller København, og overvejer du at gå ud at spise, så tjek siden Earlybird.dk for så kan du skære 1/3 af regningen 🙂 Whats not to like?
PS – her kan du se hvordan jeg lavede carpaccio ud af en pakke laks fra supermarkedet – det var også godt.
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.
0 kommentarer