Uha, – jeg er vild med maj… Syrener der er ved at eksplodere i de skønneste farver. Huset vi bor i er fra 1947 og jeg vil tro at de dobbelte hvide syrener har været på matriklen omtrent lige så længe. Vi får gæster om lidt og jeg kunne ikke dy mig for at plukke et par maj-lækkerier og smække dem på bordet.
I køleskabet står desserten og venter…
Rabarbertrifli – egen avl – men jeg tog også rub og stub for at lave fire portioner. 🙂
På grillen ligger der en velkommen-hygge-hapser og bager. Bunden er samme opskrift som den kartoffel-pizza jeg viste i Fredagens Kreative Køkken – denne udgave er bare med en rest valnødde-pesto, en rest gorgonzola og krydderurter som har hygget sig i olivenolie. Mon ikke det bliver godt – på den nye palle-terrasse med et glas bobler?
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter. Klik og se opskrifter med grill her
Jeg er sikker på at det blev godt. Det ser lækkert ud!
Ren råhygge og skønne lækkerier du disker op med – håber I havde en vildt hyggelig dag på palleterassen.
Åh, syrener på vej. Skønne det er de.
Lækker dessert, håber på opskriften, Tina;-)
Ha’ en dejlig uge.
🙂 Dorthe