Som du måske har set på min Instagram så er jeg på arbejdslejr i et sommerhus. Forleden fik jeg besøg af min søn – ham der startede firmaet Hjælp til festen.dk og han forkælede mig både med aftensmad og dejlig morgenmad. Det var første gang jeg fik en Frittata – en italiensk omelet der kom under grillen i oven – men det er helt sikkert ikke sidste gang. Du får opskriften her – og husk at der kan komme mange andre slags grøntsager i også… Men kombinationen af æg og gulerødder er altså et hit.
Frittata med gulerødder og gedeost eller mozzarella
6 æg * 2,5-3 dl mælk (ca. 1/2 dl mælk til et æg) * 1/2 rulle gedeost eller en frisk mozzarella, 45+ (ca. 250 g) * 2 gulerødder * Porre/forårsløg/løg * 1 spsk. olie * salt og peber
*Skræl gulerødderne og skær dem i meget tynde skiver. Brug evt. kartoffelskrælleren. *Kom olie på en pande (med metalhångtag da den skal i ovnen). Læg gulerødder og løg/porre/forårsløg på panden i middelvarme i et par minutter. *Rør æg, mælk, salt og peber godt sammen og hæld æggemassen på panden. *Skru ned for varmen, og lad æggemassen sætte sig næsten helt. *Tænd da for grillfunktionen i din ovn, læg mozzarellaskiver eller gedeost på toppen af frittataen, og sæt stegepanden i ovnen. *Hold godt øje med panden, og tag den først ud, når osten er smeltet og let gylden . (ca. 5-10 min.). Velbekomme og rigtig go weekend. kh Tina
Klik her for at se mange flere lækre opskrifter.
0 kommentarer