For et par uger siden synes vi lige at blomkålet skulle udsættes for noget anderledes… Så i stedet for “roterende fis i kasketten” kom der roterende blomkål på Weberen.
Hvis man ikke lige her sådan en roterende “rotisserier” ting, så grill blomkålet som var det en hel kylling der stod på et stativ. Og lad det få varme fra kanten rundt i stedet for direkte varme. Altså ingen kul eller gas lige nedenunder blomkålet.
Jeg fik desværre ikke lige taget tid, – men det er ikke svært at se hvornår det er færdigt. Og det var det lige nøjagtig her:
Og selv om det ikke er sundt eller kalorielet med en smørklar og salt på, – så skal jeg hilse at sige at det gjorde godt.
Voila – helstegt blomkål – det er lige før det lyder helt eksotisk.
Hej Tina
Jeg er ikke engang klar hvordan jeg endte på din side – men hvor var det dog dejligt. Hvor er du dog kreativ – herligt at se på og læse og giver mange gode ideer. Jeg har tilmeldt mig til dit nyhedsbrev og glæder mig til at følge dette.
Mange hilsner
Joan
Mange tak Joan.
Det er faktisk den slags kommentarer (og mails) der giver mig lyst til at blogge, – så mange tak. Jeg sender ikke nyhedsbreve ud så tit – så kig forbi her engang i mellem. 😉 kh Tina
Prøv også med et spidskål det er gude mad
Jeps – vi er også vilde med spidskål… Ofte forkogt, så bundet sammen og så på grillen. Mums.
uha, det lyder virkelig godt og så ser det da ganske fristende ud ;o)
super ide.
Nammmmmmmmmm………… Dette så virkelig godt ut.
Hvor lyder det lækkert, Tina – tak for en rigtig god idé!