I dag får du endnu en opskrift fra den aften hvor jeg holdt netværksmøde.
Jeg bagte også et brød til bl.a. auberginesalaten, og tog noget af dejen fra til små pizza-lignende brød med revet ost, mozzarella, peber og figner.
Der er bl.a. grahamsmel i dejen – og du finder opskriften på dejen lige her… Jeg lod dejen hæve ca. tre kvarter og derefter formede jeg små flade brød, kom revet ost på og derefter en skive mozzarella og groft kværnet peber.
Jeg skar friske figner i skiver og marinerede dem med lidt balsamico eddike.
Brødene kom i ovnen v. 200 grader. Efter ca. 5 minutter kom der en figen-skive på hvert brød – og blev bagt til de havde den helt rigtige farve. (Skulle jeg lave dem igen, ville jeg også vente med at komme mozzarellaen på, så den ikke smeltede så meget.)
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.
Du kan komme alt muligt forskelligt fyld på de her brød – og det kan være alle tiders aktivitet for børn, der har efterårsferie.
De er gode at have i fryseren – og de passer perfekt til tapas, nippe-nalle-mad, ta-selv bord, buffet, et glas med bobler og weekend-hygge… Så velbekomme og rigtig god weekend.
Uhm de ser lækre ud.. Passer lige til sommerhusweekenden der venter forude ;0) god weekend! Kh Lisbet
Elsker dine nippe nalle bider! Mums de ser gode ud, så kan jeg faktisk også få brugt vores figner! Mums tusind tak for den og rigtig god weekend.
Det ser godt nok lækkert ud – det skal vist prøves.
Tak for ideen og ha´en dejlig weekend.
Ulla
Uf, hvor ser de lækre ud. Tror, jeg er nødt til at prøve dem!