De her augergineruller er rigtig tapas-“nippe-nalle-mad”.
De smager himmelsk, tager ingen tid og du kan jo putte alt muligt i som fyld. (Og undlade bacon på toppen). Skønt med alle de valg-friheder. 🙂 Og nu må jeg vist hellere fortælle hvad de er lavet af:
Det er aubergineruller med fyld af squash, feta og her er der så lidt bacon omkring. De er også skønne med grillet rød peberfrugt, parmesanost, olivenpesto, pastinak og meget andet i.
Jeg laver den sådan her: Skær en aubergine i tynde skiver. Læg dem på en bradepande og kom salt, peber og lidt olie på. Bag dem ca. 20-25 minutter ved 180-200 grader. Pensel evt. med lidt vand hvis de er ved at blive tørre. Skær feta i blokke. (Jeg er vild med den græske salatost fra Lidl til 11,95) og skær squash i stave. Når auberginen er bagt tager du den ud og drysser evt. lidt chilipulver over. Læg en stav feta og squash på hver og rul dem sammen. Pensel toppen med lidt olie tilsat presset hvidløg. Rul evt. et halv stykke bacon om hver. Og herefter ind i ovnen igen v. 120 grader i en god halv time. Slut evt. at med lidt grill så de får farve på toppen. Sæt en pind i hver hvis du har lyst, – og en festlig hat på hovedet. Rigtig go weekend herfra – kærlig hilsen Tina
Du kan sagtens lave dem i forvejen og lune den lidt inden de serveres …
Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.
PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere her på TinaDalboge.dk
Uhm, det ser lækkert ud de nippe-nalle madder 🙂 lækkert, Hvis det blir dejligt vejr starter vi grillen og får gang i sådan nogle basser. Tak for inspirationen og ha en rigtig dejlig dag.
De er bare for lækre de der ruller – jeg ved ikke lige hvor lang tid siden det er, at du postede et indlæg om dem første gang…. men vi har i hvert fald lavet dem rigtig mange gange – både som tapas og helt reelt tilbehør til en god bøf:-) Tak for dem…
Hej Inge
Dejligt du har brugt opskriften. Jeg kom selv lige i tanke om dem og derfor skulle de lige have en chance mere. Jeg skal snart lave dem igen – det fortjener de 🙂
Sikke en hyggelig blog – glæder mig til at følge med
Der er virkeligt meget at følge med i og blive inspireret af, jeg har handlet hos dig flere gange,og det er jo top service og hurtig levering
God Påske
Hej Thyde
Rigtig mange tak for de søde ord – det er jeg meget glad for 😉
Også god påske til dig. Mbh Tina