fbpx

Hvad med at lave en grøntsagsLASANGE i farveorden…

af okt 5, 2015

Se relaterede indlæg 👇🏼

grøntsagslasange med avokado Jeg lavede en ret anderledes grøntsagslasange, en aften vi skulle have gæster. Det var et eksperiment – men det lykkedes – for det endte med at smage dejligt… og også se ganske godt ud med de farverige striber. Jeg startede med at bage 6 rødløg ved 200 grader i ca. 25 minutter. At man kan bruge avokado i varme retter var nyt for mig, men jeg havde set flere opskrifter med varme avokado så det skulle prøves.
opskrift på grøntsagslasange
Som du kan se på foto 2 havde jeg gjort gule peberfrugter, avokodo og frisk hvidløg klar. Men du kan jo bruge mange forskellige grøntsager… Gulerødder, porrer osv. Jeg gjorde to ark bagepapir våde, krammede dem og lagde dem i formen. Du kan også bruge en rugbrødsform el.l. Jeg valgte at bruge friske pastaplader, som blev skåret til de de lige passede ned i formen. Først et lag pasta, – så et lag gule peberfrugter.  anderledes grøntsagslasange

Derefter en færdigkøbt ostesauce (mornaysauce) over sammen med timian, salt og peber. Og så et nyt lag lasange og en gang avokado.  farverig grøntsagslasange

Da jeg var i gang med den grønne stribe kom der ærter oven på avokadoen +  de friske hvidløg. Og så et lag lasange mere. De bagte løg var klar… Og kom på sammen med rosmarin, salt og peber. Der kom mornaysauce på hvert lag, – også på det øverste lag pasta, inden den blev dækket godt til med bagepapir.  opskrift på lasange med grøntsager

Lasangen blev bagt ved 200 grader i ca. 25 – 30 minutter. Derefter stod den lige og “satte sig” nogle minutter inden den blev vendt ud på et bræt, skåret forsigtigt ud og serveret…

Grøntsagslasange med frisk pasta

Vola… Så var der lasange med farverige striber.

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

 

Facebook

Instagram

Relaterede indlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk