Så let kan noget så enkelt ændre udtryk, og også komme til at smage på en ny måde. Bagekartofler (eller alm. store) skæres ud i store terninger og råsteges i lidt olie. Vend dem ca. hver tiende minut og nyd dem som tilbehør til dit weekendsmad.
Rigtig go´weekend herfra kh Tina
Det ser rigtigt lækkert ud, glæder jeg mig til at lave 🙂
Skøn idé, Tina – det skal prøves 🙂 Tak!
Lækkert må da prøves en dag for det ser super lækkert ud…
Lækker ide, det må jeg prøve.
Vi skal have steg på søndag, så det var da et lækkert tilbehør at få med.
God week-end til dig og dine.
Kh. Lis
Dejligt at I kan li´ hvad I ser 😉 De er rigtig lækre og sprøde. Lidt anderledes at få så stor en råstegt kartoffel og dejlig let at lave 😉 KH Tina
Ser lækkert ud 🙂 Steges i 40 min ? Eller hvor lang tid skal de ca. steges ?
Hej Charlotte
De skal nærmere steges i en time for der er 6 sider på “terningen”. Kartoflerne skal have en god stegeskorpe og da det er en stor kartoffel at komme igennem tager det noget tid. Du kan selv vurdere hvor lang tid de skal have på dit komfur – så de får nok og ikke får for meget. Mbh Tina 🙂