Ikke fordi jeg stod med et stopur, – men det tog altså ikke mange minutter, at lave dette her bræt med gode sager på.
Grunden til, at du ser en kurv med parmaskinke, basilikum, tomater og andre sunde sager, er fordi jeg fik den overrakt i går. Den originale Prosciutto di Parma-skinke har nemlig 50 års jubilæum og det bliver bl.a. markeret ved at en række bloggere får sådan en dejlig hilsen. Så nu sender jeg mit bud på hvordan vi lige “drejede den” og en hilsen med tak for mad tilbage til PARMA og ikke mindst til Italien som vi jo er ret vilde med at rejse rundt i. Du kan se vores rejseoplevelser “ud i den blå” i det italienske her.
Vejledning:
Parmaskinken ligger med et ark mellem hver skive, så det er superhurtigt at få det tynde skinke fra hinanden og drejet rundt. Aspargesene fik lige et par minutter i en si over kartoflerne – der stod og kogte til aftensmaden. Mozzarellaen blev delt i seks stykker som en lagkage, – lagt i et weckglas hvor der var mørk balsamico-eddike i bunden. Ristet brød og tomat kom i et andet glas. Stykker af avokado med lidt sort sesam på + citron. Hakket basilikum rørt med et par skeer god mayo – i stedet for smør – i et andet glas. Voila – og velbekomme. Det er heldigvis så let at gå til, at man godt kan lave det, mens man står og snakker med sine gæster. Alt efter om du har inviteret Dronningen eller naboen selvfølgelig. 🙂
Rigtig go´weekend – kh Tina
PS – det sorte sesam kan købes i asiatiske forretninger. Vi bruger det mest for at give lidt kontrast… Sådan rent farvemæssigt.
Det ser rigtig lækkert ud, Tina… (Men jeg springer lige skinken over og erstatter den med mere grøntfoder… ;-))
God weekend!
*SMIL* fra Lisbet
PS. Har haft kontakt med CanalDigital. Vores TV-box er for gammel (7 år), så den kan ikke tage TV2 FRI. 🙁 Så blev dét mysterium løst, og jeg må så nøjes med at se det på PC’en.
Det er godt ud og dejligt at det er let. Det passer godt til mig. 🙂