Så blev den bagt igen… Grundopskriften på denne kage er blevet bagt så mange gange, for man kan alt muligt med den opskrift. 🙂 Jeg har bagt den som chokoladekage, som en lys kage med æbler og kanel, med pærer og perlesukker, med hindbær osv, osv.
Jeg plejer at bage den i en tærteform, – eller lave dobbeltportion i en bradepande. Den egner sig rigtig godt til at have med på arbejde eller i skole… Og den smager godt ligegyldigt hvad du kommer på den. Min papdatter laver den med m&m´s på og der bliver den også god… Og farverig.
Her er den bagt i portionsskåle – med knap en nektarin på hver – og lidt brun sukker og hakkede mandler på. Det eneste du kan gøre forkert er at røre dejen for længe… eller komme for lidt frugt på. (Noget af frugten forsvinder ligesom ned i dejen!) Ellers er det garanti for succes – også i chokoladekage-udgaven. Du finder grund-opskriften på kagen lige her.
Jeg er vild med en opskrift der kan så meget forskelligt, – håber også det er noget for dig?
Den ser fantatisk ud og dejligt med en kreativ kage, hvor der er så mange muligheder. Uhm tror bestemt den også vil være lækker som chokoladekage, som du nævner! Tusind tak for opskrift og inspiration, håber du får en dejlig start på ugen:-)
Det skal jeg prøve altid godt med noget nyt tak
Tak, den skal prøves…dejligt med en opskrift der næsten ikke kan gå galt 😉 Umhhh…
Så er opskriften prøvet. Ja og helt rigtig, den er bare rigtig lækker.
Jeg bagte den i et tærtefad med blommer og pærer og serverede græsk yougurt til rørt med lidt lakridspulver, vanillesukker og rørsukker.
Ja kagen blev spist til sidste krumme 🙂
Så opskriften er gemt….
Dejligt Britta.
Du vil blive overrasket over at den også er SKØN som chokoladekage og alle de andre udgaver. 🙂