Jeg har vist forskellige udformninger af denne skønne kage flere gange. Her på det sidste har jeg mest bagt den med hindbær, lyst dej og chokoladekagedej. Den er primært blevet brugt til dessert med lidt vanilleis til evt. med lidt frysetørret hindbær på isen.
Du kan også bage den med æble, kanel, perlesukker, rabarber, pærer, ferskner, M&M´s, kokos og rigtig mange andre ting. Selve grundopskriften er bare rigtig god til det hele… Det eneste der kan “gå galt” er hvis du rører den for lang tid – altså efter mælk og det kogende vand er kommet i. Ellers er den bare 10-4 og passer perfekt til klassens time-kage i en bradepande, til desserter, til kaffen, til weekenden og til dejlige hverdage. Du finder et par sider med forskellige variationer af opskriften ved at klikke lige her – selve opskriften finder du også her.
PS – fortæl ikke dem der spiser den hvor let den er at lave. Det er vores hemmelighed. 🙂
Det ser smukt ud i de små glas.
Portions anretninger plejer at tage kegler hos de fleste gæster.
På en eller anden måde, virker det totalt overskudsagtigt at servere portionsvis.
Din opskrift er gemt, jeg elsker nemlig nemme og lækre kage løsninger. :o)
Hvor ser det lækkert ud! Vil jeg også prøve.. Hvor har du købt de finde marmeladeglas henne?
Hej Laura
Det er weck-glas og dem køber jeg hos Bent Brandt: http://www.bentbrandt.dk/soegeresultat?query=weck
De er supersmarte til alt muligt. kh Tina