Så blev det fredag og det betyder jo at der skal en opskrift på bloggen. Jeg er blevet ret vild med Hokkaido – både som suppe, som nippe-nalle-snacks og nu også som bagt hokkaido med andre grøntsager og revet parmesan. Jeg lavede denne her udgave i går – til to personer og havde vi været flere havde jeg bare bagt “låget” med så der blev mere hokkaido.
Jeg skar hokkaidoen over – fjernede kerner mm med en ske, penslede med en spsk olie og kom to rødløg, en halvstor rødbede, to fed hvidløg og et par kviste rosmarin + salt og peber ned i. Du kan komme flere forskellige grøntsager i – fx selleri, pastinak, kartoffelstykker, bladselleri, fennilke, rød peberfrugt osv. Jeg pakkede det ind i to lag bagepapir og kom det i en ovnfast skål. Det fik 35-40 minutter ved 220 grader. Da jeg åbnede bagepapiret kom den dejligste duft og det blev ikke dårligere af en gang revet parmesan ovenpå. Værsgo´- og velbekomme herfra. Ønsker du andre opskrifter med hokkaido så klik her. Klik her for at se alle opskrifter på bloggen.
0 kommentarer