For et par måneder siden viste jeg billeder og en opskrift på Verdens Bedste Kage.
Til den fest vi holdt her for et par uger siden, kom der en lidt anden version på bordet. Det var en 6 dobbelt portion af grund-opskriften. For jeg lavede to kager i den størrelse du ser her på billedet.
Lagkagebundene havde størrelse som bradepander, og der var 4 lag i hver kage. Det øverste lag bestod mest af malede hasselnødder. Det lysebrune lag er flødeskum rørt op med (4 poser) makroner… Og i alt er der brugt 12 pakker friske blåbær som pynt på toppen.
Heldigvis var der en del kage tilbage, som havde stået
udenfor i køligt vejr. Det er nu i fryseren og fx på lørdag skærer jeg det ud i små stykker og blander det op med vanillieis. Det bliver vores dessert-bidrag til en gang hyggeligt vennetræf. Kagen er MEGET LET AT LAVE. Og du kan jo starte med at bage den som en helt almindelig lagkage… Dejen egner sig også til at blive rullet som roulade. MUMS! Dejlig fredag – og velbekomme 🙂 Find opskrifter på kagen ved at klikke lige her
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.
wow hvor ser den lækker ud , mums
Mums hvor ser den bare lækker ud – det er lige så mundvandet løber ;0) God fredag. Knus fra Anne
Århhhh, hvor ser den bare lækker ud…. Yummy yummy yummy!!!
God weekend!!
Den kage ser bare lækker ud, men er lidt i tvivl, er det optøede eller frosne bær man blander i?
Jeg køber frosne bær som jeg tør op og blander i flødeskummet. Den er lækker så du kan godt glæde dig 😉
Super, tak for svaret, jeg skal helt sikkert lave den her kage til min “kandidatfest” her om et par uger 🙂
Hej,
Hvor ser den lækker ud. Faldt over din side ved et tilfælde og tænker nu, at den må jeg da bage til fødselsdagen på søndag. Hvor lang tid i forvejen kan bundene bages?
Vh
Janne