fbpx

Den mest forfærdelige kage jeg nogensinde har serveret… Og nye forsøg der venter forude…

af nov 6, 2012

Se relaterede indlæg 👇🏼

Forleden fik jeg fat i noget lakridspulver fra Johan Bülow, for jeg har længe haft planer om at lave “Verdens Bedste Kage” med et strejf af lakrids. Mon ikke det bliver en god kombi, hvis jeg mikser det med brombær eller solbær? Det skal komme an på en prøve.  lakridspulver

I lørdags var vi til fødselsdag i familiens skød. Der kom min svoger, datter og jeg til at snakke om kager, og min svoger var så sød at minde mig om den værste kage jeg nogensinde har serveret. Måske skal den døbes: Verdens Værste Kage?
Jeg havde lavet en cholokadelagkage til min datters 10 års fødselsdag. Da jeg gik forbi supermarkedets frysedisk fik jeg øje på  poser med mango og fik lyst til at bruge det i kagen. Man skal jo prøve noget nye engang i mellem. Kagen så også fin ud… Men desværre var der enzymer i mangoen, der gjorde at kagen kom til at smage af fisk. Ikke bare en lille smule, – men simpelthen så man skulle tro, at bundene var stænket med fiskeolie. Helt sikkert en kage der huskes – men desværre ikke på den gode måde. Mon jeg er den eneste der har serveret en forfærdelig kage? Det kunne være rart med lidt opbakning her. 😉 KH TINA

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

10 Kommentarer

  1. Lene Nielsen

    Du er IKKE alene. Jeg har bagt en stor kage til mine kollegaer, der smagte af en blanding af ubagt bagepulver og margarine. Glæder mig til at se en ny udgave af verdens bedste kage.

    Svar
  2. Mikkel

    Jeg improviserede engang foran 16 nytårsgæster og serverede en (skulle det vise sig) billig champagne som en nytårsgæst havde med forrige år, serveret i champagneglas med hyldeblomstsorbet i. Der var helt stille i cirka et minut indtil en af gæsterne udbrudte “Det smager af ørevoks”…

    Svar
  3. Lotte

    Vi har bagt en ostelagkage efter en slankeopskrift til en dobbelt-fødselsdag (man har jo tvillinger..)
    Der blev brugt lang tid, en masse dyre ingredienser og en masse arbejde, og resultatet:
    En komplet uspiselig kage!! Der blev spist en 25’ende del inden resten røg direkte i skarnkassen.

    Minder mig om den eneste gang jeg har lavet hummer suppe… Noget pulver der skulle blandes op med fløde og tilsættes rejer..
    Det smagte som et marsvinebur lugter, når det trænger meget til at blive skiftet..
    Dagen endte med rugbrød.. 🙂

    Svar
  4. Tina Dalbøge

    Altså da… Smagte som et marsvinbur lugter, når det trænger til at blive skiftet… Eller af ørevoks, margarine, bagepulver og af fiskeolie… Det lyder alt sammen som alletiders slankekur. 🙂

    Svar
  5. Stine Holdt

    Da jeg var 17 og skulle møde mine daværende svigerforældre første gang lavede jeg en rabarbertærte.
    Svigerfar var meget høflig og spiste hele sit stykke – med et meget sjovt ansigt og kommentaren: den er godt nok.. øhh.. frisk!!

    Vi andre smagte og smed resten ud.

    …jep! Jeg havde glemt sukker og det var meget sure rabarber.
    Men den var flot 😉

    Svar
  6. Heidi Ritter

    Åh det lyder bare forfærdeligt- nu forestiller jeg mig at duhar atget det i stiv arm, men hvor er der bare ærgeligt. Den kage bliver der nok snakket om de næste MAAAAAANGE år i familien. Knus Heidi

    Svar
  7. Anne O

    Ihh nogle sjove og gode historier ;=)

    Svar
  8. Kirsten Søeballe

    Jeg skulle lave yoghurtis efter en Karolineopskrift. Flot lyserød så den ud men mændene i selskabet følte sig frygtelig snydt og de syntes at den var hvinende sur.
    Vi tøser syntes den smagte skønt. Og så var der mere til os 😉

    Svar
  9. Angelika

    Jeg havde samme oplevelse med en kage som du havde med mangoerne. Indtil da var jeg ikke klar over at kiwi og jogurt ikke dur sammen. Kagen var kanonflot, men den smagte af rådden fisk. Eller rettere sagt som jeg tror at rådden fisk smager, for det har jeg jo aldrig prøvet at spise ;-))

    Lakridspulveret er jeg blevet afhængig af ! Det smager i jogurt, ovenpå marmelade, på is og favoritten lige nu er en blanding af mandler, rosiner, kakaopulver, kanel og lakridspulver. Det rene guf 🙂
    kh
    Angelika

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Lad os slå fast, at man skal gå en bue udenom kiwi og mango. Med mindre man er vild med smagen af fiskeolie og rådden fisk. 🙂

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – få tips og tricks

by | apr 26, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Inspirationsaften for kvinder i Garant Ringkøbing Sidste tirsdag var jeg inviteret til Garant i Ringkøbing. Ann havde fået den gode idé, at de ville holde en...

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk