tinadalboge logo

Dejlige tørklæder til få penge…

februar 22, 2012 9  |  DIVERSE

Jeg er så heldig at jeg har fået et dejligt tørklæde af hende her. Lige umiddelbart ser det måske ikke ud af alverden, men…..
tørklæde fra Søsterne Grene
Når det først bliver foldet ud, vasket og evt. tumblet, så er det skønt at have på og klædeligt, – ikke mindst. 🙂  tørklæder fra søsterne greneJeg er “blevet nød til” at købe mit et mere, så nu er jeg den heldige ejer af to tørklæder fra Søstrene Grene. De koster heldigvis kun 79.- pr. stk så det er til at komme over. Skal gaven være dyrere kan man jo vikle et tørklæde omkring en god portvin… Sådan en gave ville jeg (også) nyde,- både at give og modtage. KH Tina

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

4 Kommentarer


  1. Skal da vist lige et smut forbi Søstrene – det med stjerner må jeg vist eje ;0)

  2. Lækre sager til en smuk kvinde – ekstra selvforkælelse er topklasse – har forresten lavet et temaindlæg om STJERNER i boligen.

    Give og modtage er dejligt at kunne beherske begge dele

  3. Sikke en dejlig gave at få! Søstrene har mange skønne ting – jeg kommer der ofte 🙂 KH

  4. Er det… Er det… UGLER? Jeg vælger at tro på det kun findes i den farve, som ville få mig til at lige en gris, for ellers kan jeg da på ingen måde leve uden!
    Det med stjernerne er også superfint, er også lidt hooked på det stofnet de har i samme print.

Skriv en kommentar

www.kreashop.dk