Tinadalbøge.dk

En skøn sommer-menu der er let at lave…

Hvor er det bare skønt med en vejrudsigt som den vi har i øjeblikket. Væk er alle minderne om en kold april og maj, for nu skal der bare sommerhygges max… Vi skal have gæster i morgen (på palle-terrassen) og jeg kan rigtig godt li´at lave mad der kan komme på bordet på en gang. Lige med undtagelse af desserten… For så kan man bare sidde og hygge med gæsterne, i stedet for at rende rundt som en anden skoldet ski´… 😉
Her skal du se hvad jeg kan finde på at servere i morgen:sommer mad til gæster
Artiskokker med rejer – hvis du ikke har smagt dem så giv dig selv den oplevelse. Champignoner a la “falske snegle” der er bagt med masser af hvidløg og smager FANTASTISK sammen med noget godt brød og de er SÅ LETTE at lave. Carpaccio tager heller ikke mange minutter at anrette og det smager også dejligt. Til sidst kan jeg finde på at servere en marengsbund med vanillieis og jordbær. Bunden får mange timer ved svag varme i ovnen så den bliver rigtig sprød og sukkersød.

Find:
Opskriften på artiskokker her.
Opskriften på de lækreste “falske snegle”
Opskriften på carpaccio her.
Opskriften på en skøn sommerdessert med is og marengs her. 

Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.

PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk

 

    Én kommentar

    1. Jeg er også vild med sådan en gang “tapas” hvor man kan blive ved gæsterne. Rigtig god weekend til dig.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

    Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

    Luk