fbpx

Referencer Boligstyling / Boligopgaver

REFERENCER

Jeg håber at mine referencer fra udførte indretningsopgaver, kan give dig en fornemmelse af, hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan jeg arbejder som boligstylist. Øverst er der referencer fra boligstylings-besøg, midterst ‘Klar Til Salg’ og nederst opgaver hvor jeg købte ind og udførte boligindretning a-z
Kontakt mig på tina@bolig-stylist.dk eller på tlf. 40954292 for at høre mere og få en pris.

BOLIGSTYLING:

Mette Boel:
Tusinde tak for din sparring i min proces med at give hele huset en ‘make-over’. Tak fordi du har hjulpet mig til at gentænke min stil og indretning, så den passer til mit liv anno 2017: Moderne dansk design krydret med skæve vinkler, etnicitet og wellness.

 

Søren og Kirsten Sørensen:
Vi kontaktede Tina, fordi vi manglede en plan for boligindretningen primært i stue og spisestue/køkkenalrum. Tina var hurtig til at overskue opgaven og til at få spredt vores arvestykker og mikset dem med nye moderne møbler. Hun kom med forslag til valg af ny sofa, spisestuestole og en rå ‘vogn på hjul’ til en computer i køkkenet. Efter de nye ting er kommet på plads og andre møbler har fået nye placeringer, kan vi – og vores gæster – virkelig se, at det har gjort en kæmpe forskel. Nu bor vi ikke længere med en tilfældig indretning men med et flot miks af nyt og gammelt. Vi er meget tilfredse og har lige hyret Tina til at give resten af huset samme omgang.

 

Rebekka Andreasen & Michael Dahlsgaard Andreasen:
Sikke en forvandling efter at vores bolig har været i hænderne på Tina. Enkelt, effektivt og energisk hjalp hun os med at forvandle rod og lidt tilfældig indretning til en tjekket stue med plads til både legetøj og bøger. Boligen er stylet, men den er stadigvæk vores. Vi er meget tilfredse.

 

Laila Frost:
Hej Tina. Tusind tusind tak for besøget i vores hjem. Du ramte 100% plet med det vi ønskede os. Du kom med nogle fantastiske ideer som vi aldrig selv kunne finde på. Det bedste af det hele er at det bliver meget billigere, fordi du kan se muligheder i det vi har. Tak for du vil svarer på mine spørgsmål her bagefter. Anbefaler dig til alle.

 

John og Susanne Nielsen:
Vi stod overfor en flytning og manglede et overblik over hvilke møbler vi skulle beholde, og hvad vi skulle investere i. Efter Tinas besøg – og ikke mindst det oplæg hun havde lavet og som vi gennemgik sammen – kunne vi pludselig se masser af muligheder i den nye bolig. Tina kom med idéer og løsninger vi aldrig selv var kommet på. Tina har også guidet os til valg af nye møbler, belysning, grønne planter, store og små detaljer og idéer til opbevaring og vi er meget glade for det samarbejde vi har haft omkring den nye bolig.


Louise Mortensen:
Jeg vil bare sige dig tak, fordi du hjalp med inspiration, råd & vejledning i vores nybyggede hus. Det er fedt, at du ikke (kun) tænker i de ‘rigtige’ mærker/design. Vi har allerede fået fikset en masse af de ting, som vi talte om den dag, og nu er det kun småting der mangler før at vi er helt færdige.


Mette Behrmann og Claus Essemann:
Lige siden vi flyttede ind for snart 9 år siden, har vi haft problemer med at indrette vores stue/spisestue. Resten af huset er blevet indrettet i vores smag hen ad vejen, men i stuen kom vi til kort. Vi kontaktede Tina, og hvilken lettelse: Tina hjalp os med at indrette rummene, så de er blevet vores – og endelig føler vi os hjemme. Tina er top-professionel, og samtidig meget behagelig. Hun har været rigtig god til at skabe stuen ud fra, hvad vi gerne ville have – også uden at vi selv vidste, hvad det helt præcist var.

 

Caroline og Peter Jakobsen:
Vi flyttede ind i et nybygget kubehus for et år siden, og vi havde en udfordring med at få noget hygge og personlighed ind i boligindretningen. Tinas besøg gav os nye øje på, hvad der skulle til og hvor og hvordan det skulle placeres. Efter mødet fik vi tilsendt en e-mail med billeder, links og konkrete eksempler på, hvad vi skulle anskaffe os af pynteting, puder, grønne planter m.v. Det var helt ned i detaljen om hvilken farve og facon en urtepotteskjuler skulle have, så helheden blev i orden. Nu er hyggen helt på plads og vi kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger, fordi hun har guidet os, fået det til at passe med vores hus og møbler og i det hele taget har hun ramt vores stil ’spot on’.

 

Sille Nielsen:
På få timer hjalp Tina mig med at forvandle et rodet og kedeligt 70’er parcel hus til et knivskarpt hus med kant. Tina var ikke bleg for at hoppe i arbejdstøjet og sammen fik vi ryddet op, gennemgået alt fra inderst til yderst, bygget en kogeø og skabt en lille lækker og moderne 70’er oase. Tina er lynhurtig til at se husets muligheder samt en dygtig menneskerkender. Jeg giver Tina mine bedste anbefalinger og har allerede planer om at booke Tina igen når boligen skal gennemgå næste make-over.

 

Jan Jørgensen:
Når man som jeg er stilforvirret, og syntes det hele er flot, har det været en rigtig god oplevelse at have Boligstylist Tina Dalbøge, med på råd. Egentlig gik jeg ud fra, at det mest var farver og billeder hun kunne give mig gode råd til. Efter Tina havde været på besøg et par timer havde hun fået sporet sig ind på en mere sammenhængende stil. Det var lige fra fodlister, til vægge der kunne væltes. Hun kom med mange gode forslag som jeg tænkte lidt over og derefter selv kom med nogle udspil, som hun kunne give sin holdning til. Ombygningen af min lejlighed har været meget spændende efter jeg har fået inspiration af Tina. Hun har en kommentar til alle ens ideer og er ikke bleg for at sige sin mening. Alt i alt et rigtig godt resultat, hvor Tina har fået sporet sig ind på min stil og derfra kommet med forslag til hele ombygningen, indretning, materialevalg, møbler o.s.v.

 

Karin Jepsen:
Jeg var midt i en ombygning og havde papkasser og møbler til at stå overalt. Samtidig var jeg helt på bar bund med hvad jeg skulle gøre med boligindretningen. Hvad skulle udskiftes, hvad kunne gemmes og hvordan skulle møblerne placeres. Jeg kontaktede Tina og hendes besøg var intet mindre end en øjenåbner. Hun kunne sagtens overskue rodet, og hun fik fundet de rigtige placeringer til  de gamle møbler og arvestykkerne, og vejledt mig i hvilke nye møbler jeg skulle købe, så jeg undgik fejlkøb. Tina gav mig et overblik, hun siger sin mening og er meget konkret, så det var let at forstå og at forholde sig til. Efter møblerne kom på plads har jeg spurgt Tina om et par ting og jeg var imponeret over, at hun kunne huske så mangle detaljer flere måneder efter, hun havde besøgt mig.

 

Annette Jelle:
Mange af os kender det…..Nyt huskøb og starten på et nyt kapitel i tilværelsen. Jeg havde brug for ny inspiration! Synes slet ikke, jeg havde noget, der var værd at samle på – tænkte, at al mit ragelse af indbo skulle ud og så forfra. Men lige hvad der skulle ind i stedet for – det spørgsmål var jeg ikke helt spids på. Fik Tina anbefalet – ringede til hende – og i løbet af få uger stod hun der så – Tina Dalbøge ! Jeg havde måske forventet en super-top-tunet lidt arrogant type – og synes mine ’grimme’ ting var lidt pinlige. Top-tunet – ja – arrogant – nej ! Super sød og ligetil. I løbet af blot et par timer, satte Tina gang i et hav af større og mindre projekter i mit hovede – alt fra stuer til lofter, klaver, børneværelser og badeværelser blev vendt. Fandt ud af, at der blandt mit ’ragelse’ rent faktisk var rigtig mange gode ting, der med en mindre omrokering eller ’restaurering’ blev rigtig fine. Samtidig havde Tina mange ideer til nemme/billige ‘quick-wins’, – super ! Jeg kan kun på det varmeste anbefale at kontakte Tina.


Charlotte Kræmer Munch:

Jeg blev inspireret af min veninde til at få besøg af Tina. Længe havde jeg brokket mig over, hvorfor stuen altid skulle se så ens ud. Jeg tænkte, at et besøg af Tina ville give mig et spark og ny inspiration til at ændre på tingene. Men jeg var lidt nervøs for om det blev dyrt. Måske ville Tina foreslå, at jeg skulle købe nogle dyre ting. Men nej sådan blev det langt fra. Det var en sand fornøjelse og en god oplevelse. Tina gav mig ideer ud fra de behov og ønsker, som jeg nævnte for hende. Jeg følte, at hun satte sig i mit sted og arbejdede derudfra. Det hele endte med, at jeg skulle tage nogle ting ud af stuen og erstatte dem med nogle andre vi havde til at stå andre steder i huset. Så alt i alt et billigt og godt byt. Så både min mand og jeg er meget tilfredse og kan på det varmeste anbefale Tina til andre……

 

Bodil Svendsen:
Vi har fået installeret brændeovn i vort hus og i forbindelse med dette var en ommøblering af vores stue nødvendig. Vi hyrede Tina Dalbøge til at se nærmere på sagerne og havde nu nok en forventning om, at vi skulle ud og have nyt møblement. Tina lyttede til vore behov og glædeligt var det, at hun helt tog udgangspunkt i det vi havde, men kombinerede på en anderledes måde. Vi fjernede nogle møbler fra stuen, og det har givet meget mere luft samtidigt med, at stuen er hyggeligere og mere funktionel. Vi glæder os dagligt over resultatet af Tinas besøg, og kan varmt anbefale andre, at lade vanetænkningen udfordre af ny input.

 

Anne-Dorthe Hjerrild:
Vi var kørt fast i endelig indretning af det nye hus, – for hvor var det oplagte sted til reolen?…Tabte entusiasmen omkring vores færdigindretning, men efter bøger og nips havde stået i kasser i par måneder, måtte det være nok og jeg skrev en mail til Tina via hjemmesiden. I løbet af et hurtigt besøg, hvor vi først snakkede lidt og hun så vores hus, havde hun tunet sig ind på, hvad vi var for nogen og kom med super forslag til reol – specielt skabt til rummet – og med flotte hylder i enkelt design. Herudover havde hun flere forslag til bedre udnyttelse af mellemgang samt hvordan den anden del af vores stue kunne blive mere sammenhængende. Mindre ting – med stor effekt – selv omfarve stolebetræk, så de gamle stole fik nyt ‘look’. Ændre en pude, flytte en lampe. Noget rigtigt fint er, at hun gav gode forslag til hvordan nogen af ‘arvestykkerne’ kunne gøres mere nutidige og skabe deres berettigelse i et yngre hjem. Vi er straks gået i gang med at få udført hendes forslag.

 

KLAR TIL SALG:

‘KLAR TIL SALG’ – Lisbeth og Morten Nielsen:
Da vi i forsommeren besluttede os for at sætte vores hus til salg, valgte vi samtidig at bede Tina Dalbøge om et ‘Klar til salg-besøg’, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Med forholdsvis små indgreb fik vi et meget lettere og venligere hjem. Inklusiv Tinas besøg – plus indkøb af maling, genbrugs- og dekorationsting minus det, vi solgte på DBA, løber regnestykket op i 10-12.000 kroner i alt (foruden knofedt og tid). Da ejendomsmægleren så huset igen en måned efter Tinas besøg, foreslog han selv at nytænke og hæve prisen. Vi har gennem årene investeret rigtig mange penge i huset, men denne investering har uden sidestykke været den bedste.

 

‘KLAR TIL SALG’ – Anette Paulin Hansen og Claus Pedersen
I sommers kontaktede vi Tina for at få en boligstylist til at kigge på vores hus med henblik på salg. Vi skal da lige love for, at hun fik os ‘op af stolen’. For eksempel blev vores TV-stue forvandlet fra en ‘blandet landhandel’ med for meget og for rodet møblement til en åben, mere stilfuld og funktionel stue. Vi havde planlagt at købe en stor 3-længet Stressless hjørnesofa til ‘os gamle’. Tina rådgav os til i stedet at investere i en god, mindre og mere stilfuld hjørnesofa. Den er vi så glad for! Ny placering af billeder og indkøb af et par nye lamper har totalt ændret vores stue. Det er utroligt, hvordan man med få forholdsvis små og enkle ændringer kan forvandle en stue på den måde. Derudover gav Tina os en genial idé med udvidelse af køkkenet ved at vælte en væg, så vi kunne få et nyt køkken-alrum. Det projekt er vi gået i gang med nu med nye gode input fra Tina. Vi har ikke opgivet salget af vores hus, men vi har udskudt det med minimum 10 år, da vi ganske enkelt er blevet så glade for vores ‘nye’ hjem.

 

HER KØBTE JEG IND OG INDRETTEDE BOLIGEN FRA A-Z:

Claus Sørensen:
Efter en skilsmisse stod jeg med en bolig med en ret tilfældig indretning og jeg kunne ikke se hvilke møbler, ting og planter, der skulle beholdes, hvor de skulle placeres og hvad der skulle købes af nyt. Jeg kontaktede Tina og da jeg havde set hendes oplæg fik hun helt frie hænder både til at købe ind og til at udføre opgaven. Tina kom sammen med en hjælper og der gik ikke mange minutter, før de gik i gang og jeg kunne se hvordan mit hjem blev forvandlet fra noget tilfældigt til en indretning med linjer og stil. Mine venner og familie har alle været meget begejstret for resultatet og det, der er vigtigst for mig, er, at hun har ramt min stil og at det føles 100% som mit sted.

 

Niels Mølby:
Det hele startede med, at jeg en søndag formiddag faldt over en artikel i Jyllands Posten om Tina og alle hendes talenter. Særligt hæftede jeg mig ved, at et af hendes ‘forretningsområder’ var ungkarle-hjem, der trængte til et ‘female-touch’. Mandag morgen gjorde jeg tanke til handling og kontaktede Tina. En aftale kom i kalenderen og hun indtog Skanderborg. Hun var nysgerrig på den fede måde, stillede et hav af spørgsmål og tog en masse billeder af mit hjem. To uger efter kom hun tilbage og sendte mig på arbejde. Med en vis spænding kom jeg tilbage og så mit hjem forandret med en række løsninger, idéer, tanker og finesser, jeg aldrig nogensinde selv var komme i nærheden af. Jeg havde frygtet, det blev for ‘tøset’ og romantisk – men hun havde formået at ‘fange’ min stil og krydret den med nogle sjove/anderledes ting, hun havde fundet specielt til mig. Tina har en god personlig stil og fremtræden. Mit hjem fik et super løft – og min omgangskreds fik sig en overraskelse ved næste besøg.

 

Jan Langhoff:
Da jeg mødte TD første gang var vi straks på bølgelængde og TD forstod mine ønsker og behov. Disse blev på fornem vis omsat til konkrete forslag, der sammen med flere af TDs egne idéer skabte et perfekt resultat. Nu er der skabt en god hygge og atmosfære i boligen, hvilket er med til at give den sidste ‘finish’.

 

Peter Sander:
Tina kom på det helt rigtige tidspunkt, da jeg virkelig trængte til fornyelse i mit hjem, hvor jeg var blevet alene. Jeg havde slet ikke forventet den form for “hands-on” hjælp, hvor Tina selv rykkede og virkelig fik ryddet ud og væk. Tinas indsats har gjort en verden til forskel, og jeg er meget tilfreds. Jeg er imponeret af hvordan hun ser muligheder i det eksisterende, og samtidig er i stand til at skabe fornyelse. Tina får mine varmeste anbefalinger.

 

Lisbeth G Eriksen:
Jeg havde læst om Tina Dalbøge i Århus Stiftstidende, og synes vældigt godt om tanken at forandre et hjem med nogle af de eksisterende ting plus et ekstra touch. Da jeg ikke hører til den kreative type, synes jeg det lød meget spændende med et besøg. Og jeg må sige pengene er givet godt ud, nu går jeg dagligt og glæder mig over mit ‘nye’ hjem og at jeg har undgået dyre fejlkøb. Kan kun anbefales.

 

Annemarie Mikkelsen:
Jeg havde længe gået og tænkt over at mit hjem trængte til ‘styling’ – jeg har gennem årene anskaffet mange dejlige og dyre ting, men den røde tråd manglede. Jeg var parat til at invistere både kræfter og økonomi i projektet og var klar over at jeg denne gang ikke skulle gøre det alene. Så jeg gik på nettet og fandt frem til Tina. Det viste sig at være en meget god investering. Tina er en dygtig rådgiver – fyldt med kreative ideer. Det bedste var næsten at hun også var god til at lytte og havde respekt for mine ting og mine ønsker. Sammen fandt vi den røde tråd – og jeg glæder mig hver dag over et hjem der både er blevet mere hyggeligt men også mere funktionelt.

 

Mikkel Eriksen:
“Far, hvornår tror du vi er helt færdige med at indrette huset?” Det var Sofie på 9 års spørgsmål efter tålmodigt at have ventet 10 mdr. på belysning og diverse inventar efter en større renovering og ombygning. I min lettere desperation (og mangel på evner) skrev jeg en mail til Tina med overskriften: ‘Helt i mål med ombygning?’, hvor jeg skitserede problemstillingen. Jeg har været dybt imponeret over hendes engagement, indlevelse og professionalisme i opgaven. Fra dag 1 har hun kastet sig ind i opgaven og hjulpet mig og børnene med alt lige fra ideer, gardiner, malerier, belysning, tæpper til praktisk indkøb og selve indretningen. Resultatet er blevet virkelig godt og jeg er ekstremt tilfreds. Hun har formået at skabe et hyggeligt, funktionelt og personligt hjem, hvor der også blev skabt et ‘krea-rum’, hvor gode, sjove og kreative ting bliver skabt. Sofie gik ud på terrassen og skreg af glæde, da hun så huset efter indretningen 🙂 – jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger af Tina.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk