INSTITUTIONER – FÅ ET KREATIVT INDSPARK

Foredrag  – kreativt indspark – indretning af krearum – workshop lær at bruge genbrug

Tina Dalbøge holder foredrag om kreativtet og gør det selvJeg kommer med et kreativt indspark i form af et foredrag, hvor I bliver inspireret til at bruge genbrug, som en del af den kreative proces. Jeg kan også komme med idéer til indretning af jeres krearum/kreative værksted og vi kan slutte af med en kort workshop, hvor I får lavet modeller, der kan inspirere både børn og voksne til at bruge genbrug og billige hverdagsting.
Jeg sammensætter forløbet efter jeres ønsker og tilpasset den aldersgruppe I arbejder med. Kurserne holdes i hele landet og jeg møder op med masser af smittende skaberglæde. Kurset kan fx holdes fra kl. 17-20 – eller på en arbejdslørdag, i forbindelse med en forældredag eller som det passer i jeres program.

Ring til mig på telefon 4095 4292 eller skriv til Tina@tinadalboge.dk – så tager vi en snak om antal deltagere, ønsker, forventninger, mulige datoer og naturligvis om prisen.
Hvis du vil vide mere om mine holdninger til børn, kreativitet, genbrug og skaberglæde så klik her

Jeg tilbyder også boligindretning, foredrag, rekvisitter m.m. se mere her

Kreative kurser med fokus på genbrug og billige hverdagsting

Det siger kursister og dem der har booket mig til et kursus:

REFERENCE  –  Lene Østergaard Hansen, pædagog:
Det var et super inspirerende kursus, og jeg fik bare så mange gode ideer, både nogen jeg bare lige kan kopiere, men også inspiration til selv at forsøge mig med de børn, jeg arbejder med dagligt. Ideerne blev serveret på en let og enkel måde, og der skal sendes stor ros for måden at fremlægge og sælge dem på. Det med at kunne bruge ting, man alligevel har i huset, eller som normalt bliver smidt ud, ja det passer bare lige ind i danske institutioners økonomi og i min tankegang. Til slut vil jeg lige rose den flotte illustrerede bog med de mange ideer.

REFERENCE  –  Jette Moldt, Pædagogisk leder, Børnehuset Valhalla, Fredericia:
Vi er et område med 7 daginstitutioner, der arbejder på tværs i forhold til uddannelse og kursustilbud. Over en længere periode har personalet ønsket input til værksteds arbejdet – men der var langt imellem tilbud med afsæt i det kreative. Vi inviterede derfor Tina Dalbøge til en aften af tre timers varighed med overskriften ” Ny inspiration – Førstehjælp til fantasien”. Gruppen af medarbejdere, der glædede sig til at blive inspireret, mødte forventningsfulde op. De repræsenterede hele aldersgruppen 0 – 5 år. Der blev arbejdet, kreeret og snakket med kolleger fra andre institutioner. Tina havde rigtig mange gode ideer og meget materiale med til inspiration. Dagen efter delte medarbejderne meget begejstret deres oplevelse med de, der ikke havde deltaget. Der var stor begejstring for hendes smittende tilgang til at kreere sjove ting og sager af genbrugsmateriale. Personalet fik ny inspiration – og der blev delt ud af førstehjælp til fantasien på en levende, positiv og indbydende måde.

REFERENCE  –  Marie Pi, Lejrleder på Smilets Lejr, Ungdommens Røde Kors
Vi havde fornøjelsen af Tina på dette års forweekend, hvor forberedelserne til årets ferielejr for 85 skønne unger var formålet. Pointen var at Tina på forweekenden skulle facilitere os, så vi selv, i vores frivillige virke kunne facilitere børnene på lejren. Med en god blanding af samarbejdsøvelser og inspiration lagde Tina et rigtig godt fundament i vores fantasi. Med et mantra om at man kan benytte selv de mindste og skæveste dippedutter og dingenoter til kreative påfund, blev der i stor stil skudt gang i 40 hjælperes kreativitet. Vores lejr bliver i hvert fald præget af ideen om, at alt er muligt og at man med nogle små ting kan skabe noget stort og mindeværdigt. 

REFERENCE  –  LandboUngdom, Stefan Nüchel:
”LandboUngdom, en frivillig forening for unge på landet, holder hvert år en række kurser. På et af kurserne havde vi fornøjelsen af at bruge Tina Dalbøge som underviser. Det er ikke sidste gang, vi gør det. Tina er en kompetent og engageret underviser, der forstår at blande sjov og alvor, gå tæt på deltagerne og sammensætte et program, der virkelig fænger – selv når det handler om stil hos unge landmænd med træsko og overalls. Det sagde deltagerne bl.a.: Tina, underviseren, er rigtig god – hun favner bredt og giver sig tid til alle, og har en skøn humor. Hvad var det bedste ved kurset? … At der var masser af overraskelser lige fra morgenen af…”
(Kursus for unge bondemænd i personlig stil, i boligindretning, dannelse, charme og selvtillid)