KREATIVE WORKSHOPS

De KREATIVE WORKSHOP – for børn og voksne afholdes desværre ikke i øjeblikket. 

Fx på biblioteker, butikscentre, varehuse, byfester eller til julehygge-firmaarrangementer.

Kreativ workshop på biblioteker og i bitikscentre, storcentre m.v.

Her får deltagerne mulighed for at kreere ting selv og mærke den dejlige skaberglæde. Har du et bestemt tema så kan jeg tilpasse workshoppen efter det. Jeg kan også tilbyde en workshop med fokus på genbrug, eller hvad med en kartoffel-workshop?Tina Dalbøge holder kreative events og workshops med fokus på genbrug og kreative ting børn og voksne kan lave sammen

Jeg kommer velforberedt med materialer, inspirations-modeller og alt andet der skal bruges, for at workshoppen bliver en god og kreativ oplevelse, både for børn og voksne.
Kontakt mig på mail: tina@tinadalboge.dk eller tlf.: 40954292

Kreativ event i butikscenter REFERENCE  –  Reklamebureauet 2CV, Viby Centret, Lars-Henrik Gervig Christiansen:
”Viby Centeret skulle holde et Halloween-arrangement og vi havde booket Tina Dalbøge til at dekorere græskar og snakke med centerets besøgende. Tina var velforberedt, selvkørende og havde sin helt egen vinkel på at udsmykke græskar, hvilket kunne ses både på forsiden og inde i Lokalavisen i den efterfølgende uge. At Tina er vant til at få en samtale i gang og inspirere andre er helt tydeligt og vi var meget tilfredse med hendes besøg.”

REFERENCE  –  Viborg Bibliotekerne, Erik Kierkegaard:
”Inspireret af bogen”førstehjælp til fantasien” – et slogan som vi gerne gjorde til motto for vores eget børnebibliotek – har vi samarbejdet med Tina Dalbøge. Først om en lille udstilling med genstande fra bogen og bagefter om en workshop i 3 timer en søndag eftermiddag. Begge dele en rigtig god oplevelse. Der var hele tiden besat ved bordene og hele huset emmede af en arbejdsom kreativitet. Alle gik hjem med en god fornemmelse af glæden ved at være kreativ og så med  udgangspunkt i noget så simpelt som kartofler! Det gav stof til eftertanke.”

REFERENCE  –  Forskningscenter Foulum, personalearrangement med børn, Søren Tobberup:
”Børn, såvel som voksne, får dyrket de kreative hjernebaner i selskab med Tina Dalbøge, der med smittende begejstring lader os alle være børn igen. Vi skar, snittede og skruede de mest vidunderlige kartoffelfigurer og klistrede og formede de sjoveste nissemænd – og så var det hele så nemt og lige til at gå til. Husstandens tre børn har siden masseproduceret figurer til venner og bekendte – til stor glæde for alle parter. Og endnu engang tak for en dejlig eftermiddag…”

REFERENCE  –  BAUHAUS, Camilla Schmidt Rasmussen, Salgskoordinator:
”Under overskriften ”Spændende inspiration til julen” var Tina rundt og holde workshop i alle 12 BAUHAUS varehuse. Tilslutningen var overvældende: Gennemsnittet var 100 kvinder pr. arrangement, som alle fik en god blanding af indretningstips, inspiration til juledekorationer og julegaveideer til børn med hjem. Udover at holde et inspirerende oplæg styrede Tina en workshop, hvor alle deltagere fik mulighed for at lade kreativiteten få frit løb og stemningen var absolut i top! Det skal lige siges, at man skal holde tungen lige i munden for at kunne styre en workshop på 140 kvinder alene – men Tina klarede det til UG! Som person er Tina meget kreativt tænkende og sprudler af gode ideer, som hun virkelig formår at formidle videre til et bredere publikum. Jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med Tina – og kan kun give hende mine bedste anbefalinger!”