BOLIGSTYLING OG INDRETNING

Gør-det-selv-kvinde-Tina-Dalbøge-handywoman-boligstylist-og-genbrugsekspert-3

 

boligstyilst og blogger tina dalbøgeJeg kan rådgive dig om, og inspirere dig til, en boligindretning, du har lyst til at bo i – med respekt for din personlige stil, ønsker og behov. Jeg kan også stå for alt i den totale indretning af dit hjem.

Et konsulentbesøg har en varighed af cirka 3 timer, og her vil du få nye idéer og inspiration til indretning af de af boligens rum, som du ønsker.

Herunder kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder i forbindelse med indretning af din bolig.

DIY Boligindretning 

Jeg kan rådgive dig om valg af møbler, pynteting, billeder, planter, gulvbelægninger osv. Jeg rådgiver om boligindretning ud fra det budget du har til rådighed, og du behøver derfor ikke at stå tilbage med en lang og dyr indkøbsliste. Uanset om du ønsker idéer til nye møbler – om der skal nye øjne på det du har – eller om nyt og gammelt skal mikses, så kommer jeg med funktionelle tips til en styling, der passer til din bolig, dit budget og din stil.

Under mødet er det en god ide, at have en blok klar, så du kan notere de ideér og den inspiration jeg kommer med. Til slut gennemgår vi sammen listen, og herudfra får du en konkret ’to do liste’.

Efter mødet sender jeg dig en mail, der indeholder oplysninger og links til produkter, steder eller andet jeg har omtalt under mødet. Du kan efterfølgende bruge mig som ’livline’ hvis du står over for nogle valg eller har spørgsmål.

Du kan også benytte mit konsulentbesøg til indretning af boligen, hvis den skal sælges. Her er det en god idé at kontakte mig, inden fotografen skal på banen.

Se mine blogindlæg om boligindretning

Total boligindretning 

Jeg tilbyder også at stå for den fulde boligindretning; herunder indkøb, sætte på plads, style detaljer osv. Der kan være tale om en stue, et helt hjem, et sommerhus, et personalerum osv. Kontakt mig for mere information og priser på total boligindretning.

 

Pris 

Et konsulentbesøg af cirka tre timers varighed koster dkk. 3950.- eksl. moms + kørsel fra Risskov ved Århus (her benyttes den gældende takst fra staten kr. 3,63 pr. kørt km.)

Hvis du vil vide mere om hvad et besøg indeholder, kan du kontakte mig på mail, eller ringe til mig på tlf; 40 95 42 92

Jeg tilbyder også:

ERHVERVSINDRETNING ¤ PRODUKTSTYLING ¤ REKVISITTER ¤ STYLING TIL FESTER ¤ FOREDRAG ¤  IDÉUDVIKLING

Måske kan referencerne herunder give dig en fornemmelse af, hvad det er jeg tilbyder:

Laila Frost
Hej Tina. Tusind tusind tak for besøget i vores hjem. Du ramte 100% plet med det vi ønskede os. Du kom med nogle fantastiske ideer som vi aldrig selv kunne finde på. Det bedste af det hele er at det bliver meget billigere, fordi du kan se muligheder i det vi har. Tak for du vil svarer på mine spørgsmål her bagefter. Anbefaler dig til alle 😉 (Skrevet på bloggens facebookside)

Louise Mortensen:
Jeg vil bare sige dig tak, fordi du hjalp med inspiration, råd & vejledning i vores nybyggede hus.. Det er fedt, at du ikke (kun) tænker i de “rigtige” mærker/design. Vi har allerede fået fikset en masse af de ting, som vi talte om den dag, og nu er det kun småting der mangler for at vi er helt færdige.

Mette Behrmann og Claus Essemann:
Lige siden vi flyttede ind for snart 9 år siden, har vi haft problemer med at indrette vores stue/spisestue. Resten af huset er blevet indrettet i vores smag hen ad vejen, men i stuen kom vi til kort. Vi kontaktede Tina, og hvilken lettelse: Tina hjalp os med at indrette rummene, så de er blevet vores – og endelig føler vi os hjemme. Tina er top-professionel, og samtidig meget behagelig. Hun har været rigtig god til at skabe stuen ud fra, hvad vi gerne ville have – også uden at vi selv vidste, hvad det helt præcist var.

Annette Jelle:
Mange af os kender det…..Nyt huskøb og starten på et nyt kapitel i tilværelsen. Jeg havde brug for ny inspiration! Synes slet ikke, jeg havde noget, der var værd at samle på – tænkte, at al mit ragelse af indbo skulle ud og så forfra. Men lige hvad der skulle ind i stedet for – det spørgsmål var jeg ikke helt spids på. Fik Tina anbefalet – ringede til hende – og i løbet af få uger stod hun der så – Tina Dalbøge ! Jeg havde måske forventet en super-top-tunet lidt arrogant type – og synes mine ’grimme’ ting var lidt pinlige. Top-tunet – ja – arrogant – nej ! Super sød og ligetil. I løbet af blot et par timer, satte Tina gang i et hav af større og mindre projekter i mit hovede – alt fra stuer til lofter, klaver, børneværelser og badeværelser blev vendt. Fandt ud af, at der blandt mit ’ragelse’ rent faktisk var rigtig mange gode ting, der med en mindre omrokering eller ’restaurering’ blev rigtig fine. Samtidig havde Tina mange ideer til nemme/billige ”quick-wins”, – super ! Jeg kan kun på det varmeste anbefale at kontakte Tina.

Charlotte Kræmer Munch:
Jeg blev inspireret af min veninde til at få besøg af Tina. Længe havde jeg brokket mig over, hvorfor stuen altid skulle se så ens ud. Jeg tænkte, at et besøg af Tina ville give mig et spark og ny inspiration til at ændre på tingene. Men jeg var lidt nervøs for om det blev dyrt. Måske ville Tina foreslå, at jeg skulle købe nogle dyre ting. Men nej sådan blev det langt fra. Det var en sand fornøjelse og en god oplevelse. Tina gav mig ideer ud fra de behov og ønsker, som jeg nævnte for hende. Jeg følte, at hun satte sig i mit sted og arbejdede derudfra. Det hele endte med, at jeg skulle tage nogle ting ud af stuen og erstatte dem med nogle andre vi havde til at stå andre steder i huset. Så alt i alt et billigt og godt byt. Så både min mand og jeg er meget tilfredse og kan på det varmeste anbefale Tina til andre……

Rebekka Andreasen & Michael Dahlsgaard Andreasen:
Sikke en forvandling efter at vores bolig har været i hænderne på Tina. Enkelt, effektivt og energisk hjalp hun os med at forvandle rod og lidt tilfældig indretning til en tjekket stue med plads til både legetøj og bøger. Stuen er stylet, men den er stadigvæk vores. Vi er meget tilfredse.

Bodil Svendsen:
Vi har fået installeret brændeovn i vort hus og i forbindelse med dette var en ommøblering af vores stue nødvendig. Vi hyrede Tina Dalbøge til at se nærmere på sagerne og havde nu nok en forventning om, at vi skulle ud og have nyt møblement. Tina lyttede til vore behov og glædeligt var det, at hun helt tog udgangspunkt i det vi havde, men kombinerede på en anderledes måde. Vi fjernede nogle møbler fra stuen, og det har givet meget mere luft samtidigt med, at stuen er hyggeligere og mere funktionel. Vi glæder os dagligt over resultatet af Tinas besøg, og kan varmt anbefale andre, at lade vanetænkningen udfordre af ny input.

Jan Jørgensen:
Når man som jeg er stilforvirret, og syntes det hele er flot, har det været en rigtig god oplevelse at have Boligstylist Tina Dalbøge, med på råd. Egentlig gik jeg udfra, at det mest var farver og billeder hun kunne give mig gode råd til. Efter Tina havde været på besøg et par timer havde hun fået sporet sig ind på en mere sammenhængende stil. Det var lige fra fodlister, til vægge der, som en mulighed kunne væltes. Hun kom med mange gode forslag som jeg tænkte lidt over og derefter selv kom med nogle udspil, som hun kunne give sin holdning til. Ombygningen af min lejlighed har været meget spændende efter jeg har fået inspiration af Tina. Hun har en kommentar til alle ens ideer og er ikke bleg for at sige sin mening. Alt i alt et rigtig godt resultat, hvor Tina har fået sporet sig ind på min stil og derfra kommet med forslag til hele ombygningen, indretning, materialevalg, møbler o.s.v….

Anne-Dorthe Hjerrild:
Vi var kørt fast i endelig indretning af det nye hus, – for hvor var det oplagte sted til reolen?…Tabte entusiasmen omkring vores færdigindretning, men efter bøger og nips havde stået i kasser i par måneder, måtte det være nok og jeg skrev en mail til Tina via hjemmesiden. I løbet af et hurtigt besøg, hvor vi først snakkede lidt og hun så vores hus, havde hun tunet sig ind på, hvad vi var for nogen og kom med super forslag til reol – specielt skabt til rummet – og med flotte hylder i enkelt design. Herudover havde hun flere forslag til bedre udnyttelse af mellemgang samt hvordan den anden del af vores stue kunne blive mere sammenhængende. Mindre ting – med stor effekt – selv omfarve stolebetræk, så de gamle stole fik nyt ”look”. Ændre en pude, flytte en lampe. Noget rigtigt fint er, at hun gav gode forslag til hvordan nogen af “arvestykkerne” kunne gøres mere nutidige og skabe deres berettigelse i et yngre hjem. Vi er straks gået i gang med at få udført flere af hendes forslag..

Her købte jeg ind og indrettede boligen:

Niels Mølby:

Det hele startede med, at jeg en søndag formiddag faldt over en artikel i Jyllands Posten om Tina og alle hendes talenter. Særligt hæftede jeg mig ved, at et af hendes ”forretningsområder” var ungkarle-hjem, der trængte til et ”female-touch”. Mandag morgen gjorde jeg tanke til handling og kontaktede Tina. En aftale kom i kalenderen og hun indtog Skanderborg. Hun var nysgerrig på den fede måde, stillede et hav af spørgsmål og tog en masse billeder af mit hjem. To uger efter kom hun tilbage og sendte mig ud på arbejde. Med en vis spænding kom jeg tilbage og så mit hjem forandret med en række løsninger, idéer, tanker og finesser, jeg aldrig nogensinde selv var komme i nærheden af. Jeg havde frygtet, det blev for ”tøset” og romantisk – men hun havde formået at ”fange” min stil og krydret den med nogle sjove/anderledes ting, hun havde fundet specielt til mig. Tina har en god personlig stil og fremtræden. Mit hjem fik et super løft – og min omgangskreds fik sig en overraskelse ved næste besøg.

Jan Langhoff:

Da jeg mødte TD første gang var vi straks på bølgelængde og TD forstod mine ønsker og behov. Disse blev på fornem vis omsat til konkrete forslag, der sammen med flere af TDs egne idéer skabte et perfekt resultat. Nu er der skabt en god hygge og atmosfære i boligen, hvilket er med til at give den sidste ”finish”.

Lisbeth G Eriksen:
Jeg havde læst om Tina Dalbøge i Århus Stiftstidende, og synes vældigt godt om tanken at forandre et hjem med nogle af de eksisterende ting plus et ekstra touch. Da jeg ikke hører til den kreative type, synes jeg det lød meget spændende med et besøg. Og jeg må sige pengene er givet godt ud, nu går jeg dagligt og glæder mig over mit “nye” hjem. Kan kun anbefales.

Annemarie Mikkelsen:
Jeg havde længe gået og tænkt over at mit hjem trængte til “styling” – jeg har gennem årene anskaffet mange dejlige og dyre ting, men den røde tråd manglede. Jeg var parat til at invistere både kræfter og økonomi i projektet og var klar over at jeg denne gang ikke skulle gøre det alene. Så jeg gik på nettet og fandt frem til Tina. Det viste sig at være en meget god investering. Tina er en dygtig rådgiver – fyldt med kreative ideer. Det bedste var næsten at hun også var god til at lytte og havde respekt for mine ting og mine ønsker. Sammen fandt vi den røde tråd – og jeg glæder mig hver dag over et hjem der både er blevet mere hyggeligt men også mere funktionelt.

Mikkel Eriksen:
“Far, hvornår tror du vi er helt færdige med at indrette huset?” Det var Sofie på 9 års spørgsmål efter tålmodigt at have ventet 10 mdr. på belysning og diverse inventar efter en større renovering og ombygning. I min lettere desperation (og mangel på evner) skrev jeg en mail til Tina med overskriften: “Helt i mål med ombygning?”, hvor jeg skitserede problemstillingen. Jeg har været dybt imponeret over hendes engagement, indlevelse og professionalisme i opgaven. Fra dag 1 har hun kastet sig ind i opgaven og hjulpet mig og børnene med alt lige fra ideer, gardiner, malerier, belysning, tæpper til praktisk indkøb og selve indretningen. Resultatet er blevet virkelig godt og jeg er ekstremt tilfreds. Hun har formået at skabe et hyggeligt, funktionelt og personligt hjem, hvor der også blev skabt et “krea-rum”, hvor gode, sjove og kreative ting bliver skabt. Sofie gik ud på terrassen og skreg af glæde, da hun så huset efter indretningen 🙂 – jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger af Tina.

Indretning før
Indretning EFTER
murstensvaeg-diy-boligstylist-tina-dalboege
stort-akrylmaleri-af-pia-boe-boligstylist-tina-dalboege