Tinadalbøge.dk

Carpaccio med et ekstra pift

Carpaccio


Så let og lækkert kan det gøres, for der er ikke meget arbejde i at købe pakkerne, og pifte dem op med forskellige lækkerier.

sådan laver du carpaccio

Læg de tynde skiver fint ud på en tallerken. Pift det op med fx. ristede solsikke- og græskarkerner som her. Det er også godt med ristede pinjekerner. Tynde skiver hvidløg som kan spises, eller som bare ligger for at give smag. Parmasanen som følger med i pakken og gerne mere hvis du har. Friske basilikumblade er altid godt. Jeg kan også godt lide kapers eller tynde skiver af oliven. Så vælg det du bedst kan lide eller det du har ved hånden. Dråber af god olivenolie og friskkværnet peber giver lige det sidste. Og godt med dejligt brød til – og måske et glas rødvin hvis man er heldig.

Bor du i Aarhus eller København, og overvejer du at gå ud at spise, så tjek siden Earlybird.dk for så kan du skære 1/3 af regningen 🙂 Whats not to like?

PS – her kan du se hvordan jeg lavede carpaccio ud af en pakke laks fra supermarkedet – det var også godt.

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

    Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

    Luk