Ligesom i mandags havde jeg igen i dag, en workshop i forbindelse med Århus festuge. Jeg startede med, at flytte borde og stole udenfor teltet, så vi rigtig kunne nyde sensommeren. Der kom ikke ret mange i dag – men dem der kom, var til gengæld super søde. 🙂 Lige nu ligger jeg på vores daybed – på terrassen der er bygget op af paller, – og klipper runde cirkler i tavlefolie. Jeg har nemlig planer om, at gøre en køkkenskuffe med opbevaringsglas, mere overskuelig. (Og lidt trendy). Jeg har lagt et billede af det på min Instegram. I morgen skal jeg vist også have kigget på vores højbede af pallerammer. Der er flere afgrøder der er gået ud – gået i stok – og nogen er flippet helt ud. På det første foto kan du se en rødbladet skovsyre der har brudt alle rammer. Det er en krydderurt min søn har lært mig at bruge. Du kan se her, hvordan han selv bruger skovsyre, når han laver mad ud af huset. Tomaterne modnes stille og roligt – og de her små røde bomber, de er SWEET som sorten hedder. Det sidste foto viser romainesalat der er gået i stok.
Jeg skal også have hængt Fridas gamle broderi med bjørnekloen op – og huske at nyde solen…
Vi skal forresten også have gæster i morgen aften. Men de må tage det som det er – for køkkenskuffe-projektet, højbedet og den store konkurrence jeg er ved at forberede, må være vigtigere en rengøring. Vi skal have dampede blåmuslinger og det er Claus heldigvis 1000 gange bedre til at lave end mig. 😉
Rigtig go´weekend til dig fra mig.
Tak, Tina. Her bliver weekenden også fuld af små og store projekter. Bla. så er vi endelig gået i gang med at bygge vores pallesofa. Den skal stå i udestuen, så vi forår og efterår kan tage os en “morfar” badet i lys, når vi allermest trænger til det.
Ønsker også dig en god weekend, og ja rød skovsyre sætter lige prikken over i´et på en dessert.
Hej Karin
Uha – det lyder godt, at I skal have en pallesofa i udestuen. Det er jeg sikker på at I bliver rigtig glade for. Du må plante rødbladet skovsyre i udestuen til foråret. Men lad være med at sætte tre planter som jeg har gjort det. Her er nok til 1000-vis af desserter – hvis der altså kun skal et par blade på hver portion. 🙂 Go´weekend…