I går fik min søn hue på… Han har gået på Innovations-linjen på HHX og som du kan se på smilet, passer det ham strålende at være kommet godt igennem. Og det bliver man jo nød til at fejre med bobler og en gang majskolber på grillen… Vi fik altså også andet, – men det er da let tilbehør bare at smide koblerne direkte på en varm grill. Og her i huset griller vi jo med GAS – for det er lige så let som at tænde for komfuret. Og wupti – så tager det få minutter, så er Weberen klar. Vi gav majskolberne et kvarter – tyve minutter med skræl og det hele på. Og spiste dem med lidt smør og salt… Mums!
Da vi var færdige med at spise lå skrællerne tilbage. Det kom der meget sjov ud af, for mine børn udbrød begge: Nej altså mor, det kan du da bruge til… Og så en masse skøre forslag – og op på hovederne som paryk… Men de billeder må jeg altså ikke lægge på bloggen. 🙂 Til gengæld kunne foldhesten i fedtsten ikke sige så meget til, at blive udklædt eller komme på bloggen…
Og vovse synes forresten at de af gnaskede majskolber var sjove, – både at lege med og at spise. Tillykke herfra til alle hovedbeklædninger. 🙂
P.S. – og selvfølgelig kan man da tørre skrællen og bruge den som hår på fx trylledejshoveder og alt muligt andet.
Klik her og se en oversigt over alle blogindlæg med idéer til boligen – ude som inde.
Kan levende forestille mig at I har haft det sjovt. Tillykke med sønnen.
Stort tillykke med sønnen! Åh hvilken dag det har været for ham og jer! Dejlig med grillede kolber, det er mums! Sejt, jeg havde ikke tænkt på at hundebasserne kunne spise resten, det er da ren stop spild af mad! Ha en skøn dag
Tillykke med ham 🙂
Ideen med piberenserne kendte jeg ikke. Den er rigtig god 🙂
Kæmpe tillykke med sønnen Tina 😀
Tillykke med sønnike 🙂
Det er altid super godt med grillede majs.