Forleden var jeg en tur i BazarVest for at købe frugt og grønt. Jeg købte nogle majroer med hjem… De endte i køleskabet og da jeg lige vendte ryggen til, var de røget en tur i ovnen sammen med kartofler, hvidløg og andre grøntsager. Det var ikke den rigtige måde at tilberede dem på, – og jeg havde også købt dem til at komme i hyacintglas og stå og spire i vindueskarmen. Hvis du vil gøre kunsten efter, så køb de majroer der er begyndt at spire. Sæt dem i vand, så det kun lige er bunden der rører vandet og nyd synet af de grønne blade der spirer frem. Måske har du en god opskrift med majroer? Så skriv den endelig i en kommentar. 🙂
PS – BazarVest er som at komme en tur til en Tyrkisk bazar, så det kan klart anbefales som en udflugtstur. Læs mere om BazarVest her.
Klik her og se en oversigt over alle blogindlæg med idéer til boligen – ude som inde.
er da også dekorative
Det var da en god idé, jeg har endda nogle majroer liggende, så nu må hyasintglassene da vist findes frem.
Jeg har en opskrift med majroer og løg.
Skær majroer og løg (gerne rødløg) i både og vend det med olivenolie og ahornsirup, oregano/timian/rosmarinbasilikum alt efter hvad man bedst kan lide samt salt og peber og bages i ovnen til majroerne er møre (ca.30 minutter afhænghig af hvor store stykkerne er. Lækkert tilbehør til en bøf/kotelet/lam/kylling.
Det lyder som en god opskrift. Mange tak for den.