Tinadalbøge.dk

RESTE-SAFARI… uha, – det smagte godt…

Sidste fredag var vi lidt hygge-sultne inden aftensmaden. Det kender du måske godt? Tapas med oliventapanadeJeg kiggede dybt i køleskabet og fandt en rest gedeost (andet ost kan bruges) og oliventapanade (du kan også bruge tomatpure, pesto, – eller helt undlade) + gammelt hjemmebagt brød og hvidløg. Panden blev varmet langsomt op, – så blev der skruet op og der kom olivenolie og hvidløg på…Brødet blev lagt på og “stegt” – derefter vendt op og på kom tapanaden. Derefter kom der små stykker ost på…Derefter kom der et låg over (eller et spækbræt, staniol el.l.) og brødet stod sådan til osten var smeltet… Af kom de og blev skåret i mundrette hapsere. På med lidt timian fra haven og peber fra kværnen…

Jeg høstede mange UHM… for den her lille tapas – og det var bare rester – men sikke rester…

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

    3 kommentarer

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

    Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

    Luk