Tinadalbøge.dk

Nippe-nalle-tapas-hygge-brød med mozzarella og figner…

pizzabrød med mozzeralla og fignerI dag får du endnu en opskrift fra den aften hvor jeg holdt netværksmøde.
Jeg bagte også et brød til bl.a. auberginesalaten, og tog noget af dejen fra til små pizza-lignende brød med revet ost, mozzarella, peber og figner.brød til buffet og ta selv bord

Der er bl.a. grahamsmel i dejen – og du finder opskriften på dejen lige her… Jeg lod dejen hæve ca. tre kvarter og derefter formede jeg små flade brød, kom revet ost på og derefter en skive mozzarella og groft kværnet peber.
Jeg skar friske figner i skiver og marinerede dem med lidt balsamico eddike.

Brødene kom i ovnen v. 200 grader. Efter ca. 5 minutter kom der en figen-skive på hvert brød – og blev bagt til de havde den helt rigtige farve. (Skulle jeg lave dem igen, ville jeg også vente med at komme mozzarellaen på, så den ikke smeltede så meget.)

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

brød med mozzarella og figne
Du kan komme alt muligt forskelligt fyld på de her brød – og det kan være alle tiders aktivitet for børn, der har efterårsferie.
De er gode at have i fryseren – og de passer perfekt til tapas, nippe-nalle-mad, ta-selv bord, buffet, et glas med bobler og weekend-hygge… Så velbekomme og rigtig god weekend.

    4 kommentarer

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

    Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

    Luk