Findes der noget bedre end dejligt vejr – dejlige mennesker – dejligt mad og vin og masser af sjov og ballade? Altså når man lige er i humør til det. (Andre gange har jeg nemlig mest lyst til bare at være mig selv). 🙂 Men i går skulle årets sommerfest i netværksgruppen holdes her og det var vi vist flere der havde set frem til. Jeg serverede to slags brød – dampede porrer med fløde og parmesan – skinke og melon – dampet og herefter grillet spidskål med smør – kyllingebryst på spyd med feta og karse – forkogte nye kartofler, vendt i olie og i ovnen med tynde skiver fennikel – tomater der blev prikket, skåret og bagt på stilk med syltede rødløg, olie og krydderurter og naturligvis de falske snegle. Jeg havde ikke planlagt en menu inden jeg købte ind – det eneste der lå fast var at jeg skulle servere de falske snegle som jeg har lavet flere gange efterhånden. Her kan du se en opskrift på dem – og her kan du se en anden måde at gøre det på. Jeg købte 7 bakker med hver 500 gram champignon. De var rodskåret så de skulle bare tjekkes for jord og skylles. Derefter røg de op i en 10 liters suppegryde med en hel pakke smør og 2,5 dl madolie. Jeg kom mindst 20 fed pressede hvidløg i og det var ikke helt nok. Der stod de i små tre timer i både høj og svag varme. Tilsæt også salt da det får væsken til at trække ud af svampene. De kunne godt have fået et times tid mere – jo mere “indskrumpede” de bliver – jo bedre er smagen… Jeg rensede to bundter porrer og dampede dem i omkring 6 minutter. Derefter kom de op i et smurt fad – fløde, salt og peber kom på og tilsidst revet parmasam. De fik et kvarterstid i ovnen ved 150 grader. Du kan også hælde lidt hvidvin over… Se min mands måde at servere dampet porre på her. Det eneste minus ved sommerfesten var at den blev holdt en torsdag i år – og så at der er et helt år til vi skal holde den igen. 😉 Godt at der er planlagt de næste fire møder + juleafslutning i netvæksgruppen så vi ved hvornår vi skal mødes efter sommerferien. Klik her hvis du vil vide mere om hvordan jeg har startet gruppen – den her er udelukkende for selvstændige iværksætterkvinder – men det kunne jo være alle mulige fællesskaber man mødtes om. Måske skulle du overveje starte din egen gruppe? Har du lyst til at se flere madopskrifter så klik her.
0 kommentarer