Fredagens Kreative Køkken er lige vendt på hovedet for et øjeblik. Sagen er nemlig den, at jeg har fået stillet en kurv til rådighed fra Heinz ,- og muligheden for at deltage i en konkurrence om at lave Nordens bedste kødsauce. Du kan se mere om konkurrencen ved at klikke her.
Jeg behøver ikke at bruge noget fra kurven, – for jeg må nemlig fuldstændig selv bestemme hvordan den skal brygges sammen. Måske har du et forslag..? Synes du den er bedst med rødvin, selleri, bladselleri, bacon….?
Jeg viser resultatet søndag – med opskrift og billeder… Go´fredag til dig.
Jeg stemmer for at du bruger lidt rødvin eller mørk eddike. Held og lykke. Glæder mig til at se opskriften.
Det stemmer jeg også for. Tak for tippet.
Du kan med fordel krydre den med spidskommen, citron, masser af friske krydderurter og selvfølgelig lidt chili. Det er vores favorit. Go’ fornøjelse!
Det med spidskommen og citron var nyt for mig. Takker og bukker. 🙂
Rødvin, lidt mørk chokolade og kanel 😀 Mums det er giver en god kødsovs, som jo kunne bruges til Mousakka 😀
Også gode bud – takker mange gange!
Jeg tilsætter altid en god skefuld ribsgelé. Det giver en skøn smag 🙂 Glæder mig til at se hvad du finder ud af med opskriften 🙂