En af mine veninder – Rebekka der har bloggen Vild med krimi – har delt den her opskrift med sprøde grønkålschips på hendes fb og den skal jeg helt sikkert prøve…
Du kan åbenbart lave dem på flere måder… Den friske grønkål vaskes og skæres i stykker, men bemærk at det krymper en del i ovnen så snit det ikke alt for småt. Vend olie på eller kom grønkålen i en stor pose sammen med olie og ryst posen så olien bliver fordelt. Kom salt på og giv det 40 – 50 minutter ved 100 grader. Når de er afkølet kan de opbevaret i en dåse, for så holder de sig sprøde i flere dage. Rebekkas børn synes de smager næsten som chips – og det tyder da meget godt. 🙂
Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.
PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk
0 kommentarer