Grillede peberfrugter, gulerødder og forårsløg. Nye kartofler med persille og grillet tun. Kan det blive mere sommer-agtigt?
Halver peberfrugterne, rens eller skræl gulerødder og forårsløg. Grill dem på en stegeplade, en grøntsagsbakke eller i en alu-bakke.
Hvis du har købt tun på frost så læg det på køkkenrulle og mariner det i olie, soya, salt og peber. Grill det så det IKKE er gennemstegt.
Klip eller skær grøntsagerne i mindre stykker og bland dem med grønt salat, rucula eller hvad du bedst kan li. Velbekomme.
PS. – Den frosne tun er købt i Føtex, for det er der jeg har fundet de tykkeste stykker. Det bedste tun får du hos fiskehandleren – men selvfølgelig til en anden pris.
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter. Klik og se opskrifter med grill her
det lyder bare super-lækkert.
har faktisk nogle tun-bøffer i fryseren :o)
hilsen Mona