fbpx

PIZZA MED JORDBÆR – uha, – det var en go´ kombi…

af jul 12, 2013

Se relaterede indlæg 👇🏼

Her kan du se hvordan det gik med at lave pizza på grillen.
Hjemmelavet pizza med jordbær

Da vi var i sommerhus havde jeg ikke ret meget hvedemel, så det blev en bund mest af grahamsmel. Jeg var spændt på om bunden blev for grov – men det gjorde den IKKE , den blev bare go! Måske gjorde det den endnu bedre at den ikke var rullet ud men “fodmast” med bagepapir både øverst og nederst. Det virker. 🙂
Fyldet var igen gorgenzola nederst – som HER i opskriften, og kartofler ovenpå. Jeg lavede kartoffelskiverne tynde ved at bruge en kartoffelskræller.pizza med gorgenzola og kartoffelOvenpå kartoflerne kom der div. rester fra køleskabet. Bl.a. aubergineruller fra dagen før, skåret i tynde skiver og lidt brieost. Vi havde en rest jordbær fra aftenen før og tomatskiver fra morgenmaden. De blev blandet med groft peber og godt med chili og stod og trak hele dagen. jordbær og tomater med peber og chili De var meget stærke da de kom på, – men ikke for stærke da de var blevet bagt. Det med jordbær på pizza var helt klart et forsøg, men det blev supergodt og slet ikke “dessert-agtigt” at spise. Vi havde også en rest af en steak som kom på i tynde strimler og lufttørret italiensk skinke + hvidløg og lidt revet ost. pizza med gorgenzola, kartoffel og jordbær

Som du kan se i det her tidligere indlæg bruger jeg en bagesten fra WEBER med en rustfri top (bageplade) ovenpå… På den måde kan stenen ligge i grillen (eller i ovnen) og bliver godt varm, – og pizzaen kan ligge klar på bagepladen og først komme på når stenen har den rigtige temperatur.  pizza med gorgenzola, kartoffel og jordbær Lige inden serveringen kom der rucula og lidt frisk revet parmesan over… Det var også godt. Velbekomme og dejlig fredag.

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter. Klik og se opskrifter med grill her

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

2 Kommentarer

  1. Charlotte

    Mums, hvor ser det lækkert ud…

    Da lige så tænderne løber i vand. 😛

    Her holder vi mest af, den grove pizza-bund. er så lækker.

    Svar
  2. Edny Raknes Reiten

    Så flott! Grov bunn og bruke det man har, det liker jeg;) Som oftest smaker det godt også;)

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk