Her midt i alt det dejlige julesul, kan jeg godt få lyst til noget helt andet ind i mellem. Denne tallerken blev til en frokost-salat forleden, men den kan også godt gøre det ud for et helt aftensmåltid. Evt. suppleret med groft brød.
Salaten består af en bund af grønkål og rosenkål. Derpå kom æbletern. Jeg havde rødbede, pastinak og porrer på panden sammen med hvidløg og sesamkorn, og da det var afkølet men stadigvæk lunt røg det over salaten. Tilsidst kom jeg lidt feta vendt i hakket persille på.
Dressing: Olie, eddike, hvidløg, salt, peber og lidt sennep.
Det smagte SKØNT og giver en god modvægt til flæskesteg og andefedt. 😉 Velbekomme… og dejlig 23. december fra Tina
PS. Husk at du kan komme alt muligt andet i… Sådan laver jeg selv mad, og jeg håber du kan blive inspireret til at gøre det samme.
Uha, det ser lækkert ud! Jeg skal lige printe for den må på bordet i morgen aften. Vi er 2 vegetarer og så må der gerne være andet end sovs og kartofler også 😉
At tage hvad man har og trylle en lækker salat er bare så dejligt!
Rigtig god fredag til dig!
Hej Mette. Det lyder som en rigtig god idé at bruge salaten der. Nu er jeg/vi ret vilde med rødbeder og rodfrugter i det hele taget, og kombien med grønkålen og rosenkålen i rå tilstand er rigtig vellykket. Dejlig fredag til dig. KH Tina
Hej Tina
Perfekt !
Jeg købte en pose grønkål igår, og har rosenkål i køleskabet ..
de andre ting har jeg også ..
så mon ikke også den salat skal afprøves her i mit vegetariske, fedtfattige julekøkken ?
tak for tippet.
hilsen Mona
Sikke en fin blog du har! 🙂
Du er velkommen til at kigge forbi, og blive fast læser via facebook eller bloglovin!
Kram!
http://www.theeyeshaveit.dk
MUMS!…den kan sagtens få plads i min kogebog efter jeg har fortæret al julesulen ;-D Ser så lækker ud…
En glædelig jul til dig og dine…JULEKNUS