Så har sønnike været på besøg igen. 🙂 Denne gang kom der bl.a. en bagt rødbedesalat ud af anstrengelserne. Og jeg skal lige love for at den blev vellykket. Til alle jer der har små børn – husk at ta´dem op på køkkenbordet og lad dem være med til at lave mad. Det kommer der nemlig en hel masse godt ud af.
Nå, men tilbage til rødbederne. Skræl dem og skær dem i tynde strimler. Kom dem i et smurt ovnfast fad sammen med salt, peber, hvidløg og lidt olie. Giv dem 200 grader i ca. et kvarter, – så der stadigvæk er bid i. Imens kan du gøre fetaost klar. Skær det i tern og vend det med citronskal der er revet eller skåret i meget, meget fine strimler. Tilsæt evt. lidt pesto eller lidt sennep, alt efter smag og behag. Når rødbederne er afkølet vender du det sammen med fetaen og serverer det lunt.
Velbekomme og dejlig weekend til dig og dine. Kærlig hilsen Tina
lyder da bare rigtig lækkert, ja det er helt sikkert sjovt at havde børn med i køkkenet !!
Det ser lækkert ud – jeg elsker også at lave mad med min datter på 3, og hun er vild med fx, at få lov at “smøre ud og pynte en pizza”, rulle og ælte dej. Det gælder om at videre give de små glæder til de små 🙂
Det er da bare en total godt opdraget søn du har dig!!! 😀 MUMS!!!
MUMS!…lige noget for mig…elsker rødbeder 😉
Dejligt I kan li´ det og at der er stemning for at have børnene med i køkkenet. Og ja – han er godt opdraget… Til at sanse, smage, røre, lege og udforske tingene. Grænser for børn skal efter min mening sættes de rigtige steder. OG IKKE SÆTTES FOR FANTASIEN. 🙂 kh Tina