At lave mad kan absolut også være en kreativ proces. Og hvis jeg skulle være hjemme i dag, ville jeg måske hygge mig med at bage en stor portion brød. Nogen af dem ville jeg komme grøntsagsstykker i, præcis som jeg tidligere har vist med disse frokostbrød. Hvis du har lyst til at prøve selv, så klik på linket her og se hvordan jeg gjorde.
Det kan også godt være at jeg kom til at bage et par varianter af den underskønne kage… Klik her og få opskriften.
Ha´ en dejlig søndag – kærlig hilsen Tina
Hej Tina
Jeg er sådan i tvivl om hvorvidt min søndag skal bruges på kreativ messe og lang transport tid. Jeg har ikke læst noget positiv omtale nogen steder. Hvad er din vurdering?
Hilsen Marianne
Mit indtryk er at folk har være meget begejstret. Det er en kæmpe messe med så mange indtryk, at man bliver helt slået hjem… Næste år rykker den måske ind i en hal der er endnu større. Det kan nok hjælpe lidt på varmen for ca. 16000 mennesker og en masse lamper gør at det eneste der ikke er positivt ved messen, er at der er rigeligt varmt.
Hej Tina.
Jeg tror ikke, at jeg har fået fortalt dig det… men din opskrift, som jeg tvivlede på ( den, hvor man kunne hælde alverdens ting i ), bruger jeg faktisk altid nu 🙂
Den er pærenem og kan vist ikke gå galt.
Dejligt at høre. Jeg viser snart en anden udgave som også er rigtig go´. Så må vi se om du også tør at hoppe med på den idé – kh Tina 😉
Sikke nogle skønne frokostbrød – tak for opskriften, som helt bestemt skal prøves her. Kh