Hvad med at lave noget rigtig lækkert hjemmelavet müsli her i – og til ferien?
Ingredienser: 4 dl grovvalset havregryn, 1 dl boghvedegryn, 1,5 dl bygflager, 1/2 dl groft hakkede mandler, 1/2 dl tørrede bær (fx trane, goji, abrikoser eller rosiner), 2 spsk. god olivenolie, 1,5 spsk honning . Varm honning og olie op på en sliplet pande. Put de øvrige ingredienser på panden – undtagen de tørrede bær – og rist det ved middelhøj varme, til det hele er gyldent. Husk at røre godt. Når blandingen er kølet af, puttes de tørrede bær i.
Det lyder sundt og nærende – så velbekomme – kh Tina
Jeg får nyhedsmails fra IKEA HEMMEA og det er der billedet er fra. Opskriften kommer fra TV2 så derfor passer opskrift og foto ikke sammen. Du kan også google og finde andre lækre opskrifter på hjemmelavet müsli…
Ingen kommentarer