Jeg er alene hjemme i aften og får gæster… Kalenderen er fyldt godt op med arbejde og reception i eftermiddag, så jeg har lige overvejet hvad jeg skal servere for mine tre dejlige gæster.
Det bliver en menu vi kan drikke bobler til – og som er hjemmelavet, – men hurtig at lave.
Et nippe-nalle-brød til en “starter” lavet på grillen… Måske med marinerede jordbær. (Se opskrifter ved at klikke på linket.)
Herefter grillede tigerrejer med hvidløgsmayo – den er så hurtig at lave!
Og så en artiskok med dressing af frisk ost. Her finder jeg på noget andet tilbehør end rejer. De er også hurtige at lave – og så smager de jo bare skønt!
Måske køber jeg også et par skiver røget hellefisk og et glas artiskok-creme (med en fedtprocent som smør) – og serverer det med brød til. Mums det er også godt. Så slutter vi af med kaffe og lidt chokolade. Heldigvis lyder det som om vi godt kan sidde ude på “palle-terrassen” og nyde sensommeren.
Indtil for et års tid siden var jeg ikke så begejstret for “bobler”… Men det er jeg altså blevet nu, – og udover at det smager godt, synes jeg også der er mere “fest” i bobler end i rødvin. Og man bliver heller ikke helt så “sofa-hungrende” (læs træt) sådan en fredag aften.
Dejlig fredag til dig. kh Tina
Den vil jeg lige have i mente. Det ser dæl’me godt nok lækkert ud… 🙂
Du ringer bare hvis du får et afbud. Jeg kan hurtigt være der. (-:
Kan desværre ikke komme i aften 🙂 men NØJ det ser lækkert ud.
Den med boblerne skriver jeg lige bag øret.
God weekend og god fornøjelse.
Mums- you did it again – lækker mad og bobler – enig
God blanding 🙂
Det ser så lækkert ud – heldige gæster! Hvis jeg ikke skal falde om på sofaen inden kl. 20 sådan en fredag aften, så holder jeg mig også fra alt andet end rødvin (gerne både hvidvin og bobler) – så det kender jeg godt! Knus og rigtig dejlig aften.
Du må have en dejlig aften med dine gæster.
Lækkert ser det i hvert fald ud.
God weekend til dig.
Er der noget mere lækkert end grillede/stegte rejer med aioli…det skulle da lige være at man drysser lakridspulver hen over rejerne inden stegning. Det smager himmelsk og det må du simpelthen prøve. jeg har opskriften på både aioli og lakridsrejerne fra den vidunderlige kogebog: Rosas tapas.
Det skal jeg prøve Susanne – det lyder super lækkert. Takker for tippet!
Og tak for alle andre kommentarer, – ærgerligt jeg ikke har plads på terrassen til alle de dejlige “blog-venner”. 🙂