Tre gange i træk er jeg kommet til at lave den samme dessert. Både fordi den smager rigtig godt – og også fordi den er så hurtig at lave. Det er bare to poser frosne bær der bliver til en bærpuré. Første gang jeg serverede det var med vannilieis og tynd marengs der havde fået et knæk:
Anden gang var da Danmark spillede semifinale i herrehåndbold. Der havde jeg lagt is som et kryds på tallerkenen og det røde puré i de fire felter. Det kom så nogenlunde til at ligne det danske flag. Heldigvis vandt de den kamp. 🙂 Du køber en pose frosne jordbær og en pose skovbær. Giver dem et opkog med to dl vand, en spsk vanilliesukker og 1 dl sukker. (Smag selv til om det er sødt nok – eller der skal mere sukker i). Lad det stå og småsimre en halv times tid – blend det godt igennem med en stavblender eller i en rigtig blender og si det for de små kerner. Jeg lod det stå i gryden så det var lidt lunt. Der er til ca. 6 kuverter – alt efter hvor meget andet man får.
I dag er det jo Valentines day – måske skal det fejres (eller laves lidt sjov med) hjemme hos dig? Server rødgrøden/bærpuréen i en dyb tallerken og skriv et hjerte med ren fløde. Se det er kærlighed. 😉 Rigtig go´weekend – kh Tina
PS – klik her og se mange flere opskrifter fra Fredagens Kreative Køkken
En rigtig hyggelig søndag aften ønskes!
Jeg faldt over din dejlige friske dessert og tænkte, at den er jeg med på. Har så mange bær i fryseren fra haven af og isen har vi også, så jeg vil prøve din idé, den skal nok bringe lykke:-)
God idé med dit flag til spot og hjerte til Valentins!
Tina
Det må du prøve mor Tina. Det er hurtigt og lækkert og passer til det hele. 🙂