Vi var så heldige at vi blev inviteret på restaurant, da vi besøgte gode venner i byen Matraia tæt på Lucca. Det var en lille bitte restaurant, hvor der ikke var andre (udenlandske) turister end os. Og maden var også meget italiensk. Bestilte man pølse – så fik man pølse… Bestilte man bruschetta kom dem vi kender med tomat, med der var også udgaver med spæk og med en slags kryddermayo. Jeg gjorde ligesom de unge mennesker… Jeg undlod altså at spise det spæk – men efter sigende skulle det smage skønt. Til gengæld så nød jeg udsigten bl.a. over byen Lucca.
Hvis du vil vide mere og finde opskrifter på bruschetta med spæk, så klik her hvor jeg har søgt efter bruschetta lardo.
Udsigten blev ikke dårligere af at mørket faldt på… Og husets rødvin smagte også ganske glimrende…
Følg med i rejsen rundt i det italienske ved at klkke lige her.
Jeg tror heller ikke at jeg kunne spise spæk. Men jeg ville gerne sidder der på den restaurent med den udsigt.
Sikke en udsigt fra den restaurant. Dejligt at kunne følge med i dine skønne oplevelser. Jeg er også vild med Italien så det vækker minder.
Det var lidt synd at du ikke kastede dig ud i at smage på spækken. Det smager helt anderledes en man frygter. Det smager lidt hen af Parmaskinke, men mere “dyrisk”. Rigtig lækker lille mundfuld. Kan du få fat i det herhjemme er det at anbefale at bruge i retter hvor man ellers ville have brugt bacon. Det smager af meget mere.
Ja det var nok lidt ærgerligt. De andre sad også der og sagde mmmmm….. Jeg må prøve det næste gang. Tak for anbefalingen. 🙂