Det er sådan med hjemmelavede bolsjer at det er både sjovt at lave det og lækkert at spise de søde sager bagefter.
På billederne kan du se hvordan en omgang “Kongen af Danmark” er blevet til. Det er vigtigt at bruge termometeret og at smøre vævet med lidt olie så bolsjemassen slipper lettere. Tilsæt dråber af farve og smag efter opskriften.
Det du skal bruge til Kongen af Danmark findes i “lille bolsje startpakke” find det HER – det indeholder:
Lille bolsje startpakke, 1 sæt Indhold: Bolsjevæv, termometer, 2 plastskrabere, pensel, målesprøjte, 30 pinde til slikkepinde, druesukker, smag og farve til Kongen af Danmark, appelsinbolsjer, spejderhagl, salmiaklakridsbolsjer og syrlige drops
Du kan også købe tingene enkeltvis, hvis du allerede har termometeret og det andet “starter-grej” Se alt til slikfremstilling her.
Find startsættet BLÅBÆR & LAKRIDS her
Ingen kommentarer