Tinadalbøge.dk

Lækker – let at lave kage grundopskrift

For den kage er altså bare rigtig go´…
I lørdags havde vi både fernisering af Tante Fridas broderi – med tante Frida. Der blev også passet og lavet krea-ting med jordens sødeste børn. Derfor skulle bages en kage og naturligvis hopper jeg selv på grundopskriften af den lette og lækreste kage jeg kender.rigtig let og god grundopskrift på en rigtig lækker kage

 

Denne gang lod jeg kagen bage omkring halvdelen af tiden, inden jeg kom æbletern på. Og… inden æblerne kom på, var de lige blevet rystet i en pose med kanelsukker og lidt hakkede mandler i.

Ja – den blev god – og det var den også et par dage efter. Det er jo den opskrift der også kan blive til en rigtig lækker chokoladekage – eller hvad med hindbær, rabarber, m&m´s eller alt muligt andet på eller i dejen?

Kagen egner sig også rigtig godt til at dele ud i skolen, på arbejdet, til dessert eller bare til at smovse i selv.

Du kan klikke her og se mange variationer og finde grundopskriften på den kage der tilmed er superlet at lave.

Laver du en anden udgave – så send gerne et foto til mig og skriv hvad du har gjort. Eller endnu smartere – hvad med et sende et stykke kage med posten? 🙂

Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.

PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk

 

 

    2 kommentarer

    1. Super god opskrift. Jeg har lige lavet den, og delt ud til dem jeg kender. De var vilde med den og ville gerne have opskriften på kagen. Jeg bagte den med æbler fra min mors have. 1000 tak for opskriften.
      MVH Anne.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

    Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

    Luk