Prøv det! Disse soya-ristede mandler smager skønt og så tager det kun et minut eller to at lave dem… De passer perfekt til “Dronningen” og til alle mulige andre tidpunkter på året hvor en lille snacks er på sin plads. Jeg har hørt at man også kan lave dem i ovnen, men her fungerer det fint på en pande.
DIY: Varm panden op, kom mandler på og hæld et “skvat” soya over. Vend mandlerne et par gange så der kommer soya over det hele og lad dem stå til soyaen er dampet helt ind og helt af. Mandlerne bliver helt mørkebrune, sprøde og salte af soyaen.
Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.
PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk
At arbejde med indretning handler om at sætte møbler og ting sammen, så der bliver kant, personlighed og den rigtige balance, og i særdeleshed at det skal matche de mennesker, som bor eller arbejder der. Det handler også om at se muligheder, om kreativitet og om skaberglæde. Det hele bliver samlet i en fin buket, når kunstner Pia Boe og jeg rykker ud til virksomheder med vores Kreativ Teambuilding.
UHM! Det lyder lækkert!
Her i huset spises der rigtig [-måske lidt for-] mange nødder (mandler, hasselnødder, valnødder) som jeg langtidsrister i ovnen. Men lidt fornyelse er altid godt, så disse soya-ristede eksemplarer skal absolut prøves.
Tak for opskriften, Tina, og god lille-nytårs-aftens-dag til dig også…! 🙂
*KNUS*
PS
:: TIP :: Når jeg steger kylling/kalkun, bruger jeg ind imellem soya i stedet for salt. Det smager skønt – og der spares på saltet! 🙂
Mums. Den prøver jeg. Sidder netop og laver indkøbsliste til nytårs-tapas.
Hej Tina
perfekt idé – tak for den :o)
og godt nytår.
mvh Mona